Alex Bodi vrea să o înduplece pe Bianca Drăguşanu să renunţe la divorţ. Declaraţia de dragoste pe care i-a făcut-o de faţă cu toată lumea

+3 click pentru
galerie

Alex Bodi vrea să o înduplece pe Bianca Drăguşanu să renunţe la divorţ. Declaraţia de dragoste pe care i-a făcut-o de faţă cu toată lumea © Instagram

Telenovela Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi nu a ajuns deloc la final. Dacă vă imaginaţi că după ultimele declaraţii ale blondinei totul s-a încheiat, să ştiţi că situaţia dintre ei nu este deloc aşa.

Când toată lumea credea că Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au pus punct relaţiei şi căsniciei, ei bine, în relaţia lor nu are loc decât o nouă răsturnare de situaţie. A câta oare?

Deşi, săptămâna trecută, Bianca Drăguşanu anunţa cu surle şi trâmbiţe că indiferent de voinţa lui Alex Bodi ea este decisă să divorţeze, de această dată Alex Bodi a făcut un gest incredibil de faţă cu toată lumea, prin care vrea să-i arate blondinei cât de mult o iubeşte.

Bianca Drăguşanu a anunţat că vrea să se separe de Alex Bodi, în urma numeroaselor scandaluri pe care le-au avut, însă se pare că afaceristul nu este de acord cu decizia celei care încă îi este soţie. Ba chiar a precizat la Star Matinal de Weekend de la Antena Stars că sentimentele dintre ei sunt încă foarte puternice.

Pentru că se apropie termenul în privinţa divorţului, Alex Bodi pare că vrea să facă tot ce îi stă în putinţă pentru a o convinge pe Bianca Drăguşanu că el este bărbatul de care ea are nevoie. Astfel, acesta a ţinut să-i facă soţiei sale o declaraţie de dragoste publică, pe reţelele sociale. Alex Bodi a postat o fotografie în compania Biancăi Drăguşanu, realizată la un eveniment monden recent, alături de o descriere care nu lasă loc de nicio interpretare. "Unica", a scris Alex Bodi, alături de poza cu soţia lui. 

Reacţia blondinei nu a întârziat să apară, iar drept răspuns la gestul său, Bianca Drăguşanu i-a dat acestuia un like la fotografie. Să fie oare vorba, din nou, despre o împăcare? Oricum ar fi, nu ne mai miră nimic.

Bianca Drăguşanu, despre divorţul de Alex Bodi

"Vreau să declar că vom divorța și că voi divorța, indiferent de părerea pe care o are el. Relația noastră s-a încheiat. Nu mai avem niciun subiect comun. S-a consumat tot ce există între noi. În rest, nu mai comentez nimic despre relația care tocmai s-a încheiat, pentru că viața merge înainte, eu sunt un om pozitiv care nu va recurge niciodată la gesturi extreme și care este foarte mândru de realizarările și de deciziile lui. Sunt un om hotărât și, în momentul ăsta, sunt mai hotărâtă ca niciodată să divorțez. Și voi divorța pe 3 decembrie", a declarat Bianca Drăgușanu, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro