Bianca Drăgușanu și fosta soție a lui Bodi, cele mai bune prietene. Gestul făcut de blondină față de femeia pe care soțul ei a iubit-o

+3 click pentru
galerie

Bianca Drăgușanu și fosta soție a lui Bodi, cele mai bune prietene. Gestul făcut de blondină față de femeia pe care soțul ei a iubit-o © Instagram

Bianca Drăgușanu a impresionat pe toată lumea, în acest weekend, cu ocazia zilei de naștere a soțului ei. Vedeta i-a dat gata pe fani, după ce s-a afișat în ipostaze extrem de prietenești cu fosta soție a soțului ei.

Chiar dacă puțini ar fi crezut, ei bine, Bianca Drăgușanu și Raluca, fosta nevastă a lui Alex Bodi, se înțeleg cum nu se poate mai bine. Cele două au petrecut la ziua de naștere a lui Alex Bodi, acolo unde au lăsat impresia că sunt cele mai bune prietene.

Chiar dacă multe femei nici nu vor să audă de fostele iubiților lor, ei bine, nu acesta este și cazul Biancăi Drăgușanu. Matură și conștientă că soțul ei are ochi doar pentru ea, Bianca Drăgușanu nu a avut nicio problemă să petreacă cu femeia pe care soțul său a iubit-o.

Conștientă de faptul că Alex Bodi va păstra mereu legătura cu ea, de dragul copilului pe care îl au împreună, Bianca Drăgușanu a decis că cel mai bine este să fie prietenă cu femeia care i-a fost nevastă bărbatului ei.

Astfel, cele două au petrecut în club, iar relația dintre ele pare foarte strânsă. Ba chiar Bianca Drăgușanu a decis să posteze și o fotografie realizată în compania Ralucăi, alături de o descriere extrem de interesantă. ''Te iubesc mult, așa cum un păstrăv își iubește femela. Petrecere. Prietena mea pentru totdeauna'', este mesajul transmis de Bianca Drăgușanu pe Instagram.

Reacțiile fanilor au fost extrem de pozitive, oamenii apreciind imaginea cu mii de like-uri, în semn de respect pentru gestul admirativ arătat de Bianca Drăgușanu față de fosta soțului ei.

De altfel, nu putem să uităm că și Alex Bodi se înțelege bine cu fostul soț al Biancăi Drăgușanu,  iar cei doi chiar au luat parte împreună, în luna septembrie, la ziua de naștere a micuței Sofia.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro