Zi decisivă pentru Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi! Divorţează sau nu? Unde se află acum / FOTO

+3 click pentru
galerie

Zi decisivă pentru Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi! Divorţează sau nu? Unde se află acum / FOTO © Instagram

3 decembrie, o zi muuuuuult aşteptată! Astăzi, teoretic, Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi sunt programaţi la notar pentru divorţ. Însă, cei doi continuă să ne surprindă cu vacanţele.

Povestea de dragoste dintre Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi părea că se apropie de final, iar actele de divorţ urmau să fie semnate la notar, pe 3 decembrie. Iată că, timpul a trecut şi ne aflăm pe data de 3 decembrie. Cum îi găsim pe Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi?! Numai la notar nu! 

Dar cine ştie?! Nu putem să spunem nimic sigur, până nu trece această zi! Nu ar fi prima dată când ne surprind cei doi. Doar că, până atunci, trebuie să menţionăm unde sunt şi ce fac Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi. Ce fac?! Le arătă admiratorilor cât de mult se iubesc!

O fi ziua divorţului, dar... să fie cu iubire! Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au plecat împreună într-o călătorie la Viena, chiar în timp ce toată lumea mondenă aştepta deznodământul poveştii lor.

Alex Bodi a postat o fotografie şi nu a uitat să pună şi o descriere pe măsură: "iubire", a scris soţul Biancăi Drăguşanu pe Instagram.

Alex Bodi a reuşit să o facă să uite de divorţ?

În urmă cu puţin timp, Bianca Drăguşanu părea de neclintit când venea vorba de divorţ! Spunea tare şi răspicat că ea şi Alex Bodi vor divorţa, indiferent de ce şi cum. Cum a reuşit să o împace Bodi... doar el ştie!

"Vreau să declar că vom divorța și că voi divorța, indiferent de părerea pe care o are el. Relația noastră s-a încheiat. Nu mai avem niciun subiect comun. S-a consumat tot ce există între noi. În rest, nu mai comentez nimic despre relația care tocmai s-a încheiat, pentru că viața merge înainte, eu sunt un om pozitiv care nu va recurge niciodată la gesturi extreme și care este foarte mândru de realizarările și de deciziile lui. Sunt un om hotărât și, în momentul ăsta, sunt mai hotărâtă ca niciodată să divorțez. Și voi divorța pe 3 decembrie", a declarat Bianca Drăgușanu în exclusivitate pentru Spynews.ro.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro