Bianca Pop, încă două intervenţii estetice! "Îmi voi schimba implantul"

+3 click pentru
galerie

Bianca Pop, încă două intervenţii estetice! "Îmi voi schimba implantul" © Facebook

Bianca Pop, cea mai sexy ispită de la "Insula Iubirii", este pusă pe schimbări mari. Bruneta îşi va face două noi intervenţii estetice în următoarele zile şi va arăta complet diferit. 

Bianca Pop vrea să îşi schimbe implantul mamar pentru a avea sâni şi mai mari. De la mărimea 485 a sânilor vrea să treacă la 600, aşadar va avea un bust cu care vă atrage privirile tuturor bărbaţilor. 

"Pe data de 06.06 îmi voi schimba implantul mamar de la 485 la 600,  iar după vom face liposucţie", a anunţat Bianca Pop pe reţelele de socializare. 

Bianca de Ia "Insula Iubirii", relaţie cu un interlop temut din România

Este una dintre cele mai sexy ispite de la "Insula Iubirii" şi atrage imediat atenţia bărbaţilor. Însă, Bianca Pop s-a ţinut mult timp departe de relaţii. Acum, ies la iveală informaţii bombă despre legătura pe care o are cu un interlop temut din România. Îi leagă o poveste de dragoste? Avem prima ei reacţie! Bărbatul misterios din viaţa ispitei de la "Insula Iubirii" este nimeni altul decât Ciprian Pian, unul dintre fiii legendei lumii interlope, Nicolae Duduianu. 

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro