Cea mai controversată ispita de la Insula Iubirii, test de prezentatoare TV! Bianca Pop vrea să prezinte o emisiune

+3 click pentru
galerie

Cea mai controversată ispita de la Insula Iubirii, test de prezentatoare TV! Bianca Pop vrea să prezinte o emisiune © Captură video

După experienţa de pe "Insula Iubirii" şi toate emisiunile în care a fost invitată, Bianca Pop îşi doreşte o carieră în televiziune. În direct la Star Matinal a dat proba pentru a prezenta rubrica meteo. 

Bianca Pop este mândră de ea şi susţine că a făcut totul prin muncă proprie, fără ajutorul cuiva. "Eu mi-am făcut singură imaginea asta, sunt cum vreau eu, nu copiez pe nimeni. Eu sunt cum mă plac eu. Joi îmi operez sânii. Îmi pun şi nişte faţete", a spus Bianca Pop. 

Imediat a fost invitată în faţa prompterului şi a dat proba. Aşa cum era de aşteptat, sexy-ispita de la Insula Iubirii s-a descurcat de minune. 

Bianca Pop s-a certat cu iubitul: "Respectul, aia e problema"

Bianca Pop spune că respectul este foarte important pentru ea, iar în situaţia de faţă aceasta ar fi fost problema. După ce a redresat situaţia, spunând că a fost o ceartă normală ca în orice alt cuplu, ispita de la Insula Iubirii a schimbat subiectul. 

"Poate am, poate nu am (n.r. iubit). Respectul, aia e problema. La mine funcţionează aşa: respectul, încrederea şi comunicare. Dacă nu e respect, am plecat. Eu nu iert nimic. Sunt supărată puţin pe el. Nu de tot. Doarme, dar se uită. Ştie tot ce fac eu. Ne-am certat, toată lumea se ceartă", a povestit Bianca Pop.

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro