A apărut cu o burtică suspectă, iar acum, Bianca Pop e cea mai răsfățată! Cu ce cadou de lux a surprins-o iubitul interlop, pe focoasa ispită

+5 click pentru
galerie

A apărut cu o burtică suspectă, iar acum, Bianca Pop e cea mai răsfățată! Cu ce cadou de lux a surprins-o iubitul interlop, pe focoasa ispită © Spynews

Ieri, sursele spynews.ro ne-au oferit, în exclusivitate, câteva fotografii cu frumoasa ispită Bianca Pop, care s-a afișat cu o burtică mai suspectă, la înaintare! Acum, bruneta este în culmea fericirii, căci la doar o zi de la informațiile care au dat showbizul românesc peste cap, a primit un cadou de lux de la iubitul ei interlop, Ciprian Pian. 

Face ce face și rămâne tot în top! Focoasa ispită Bianca Pop a primit de la iubitul său, la numai o zi de când www.spynews.ro v-a arătat, în exclusivitate, imagini cu o posibilă burtică de gravidă a vedetei, un bolid de lux de sute de mii de euro! Mândră tare de cadoul primit de la Ciprian Pian, un interlop extrem de cunoscut și cu o influență mare, ispita sexy a postat pe Instagramul său imagini de vis cu bolidul care cu siguranță întoarce toate privirile pe stradă. 

Ce mai mașină...dar și ce mai șoferiță, căci Bianca Pop știe ce să facă pentru ca iubitul ei să o adore și să-i facă toate poftele. Chiar dacă pentru moment nu vrea să comenteze imaginile cu burtica de gravidă pe care a afișat-o în fotografiile primite de spynews.ro de la surse de încredere, Bianca Pop se pare că trăiește o relație ca în povești alături de iubitul ei, Ciprian Pian, iar acesta nu se zgârcește deloc să-i facă frumoasei ispite cadouri la care alte femei doar visează!

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro