Ispita Bianca Pop de la „Insula Iubirii”, însărcinată cu iubitul interlop? Focoasa brunetă, cu o burtică suspectă la înaintare. EXCLUSIV

+4 click pentru
galerie

Ispita Bianca Pop de la „Insula Iubirii”, însărcinată cu iubitul interlop? Focoasa brunetă, cu o burtică suspectă la înaintare. EXCLUSIV © Spynews

Ei bine...facem ce facem și punem mâna pe imagini incendiare! Așa se face că sursele spynews.ro au făcut rost de câteva fotografii care nu prea mai au nevoie de cuvinte. Și dacă vă întrebați ce anume conțin imaginile noastre, vă răspundem scurt: burtica de gravidă a Biancăi Pop, cea mai sexy ispită de la „Insula Iubirii”.

Sursele spynews.ro, mereu informate cu bombele momentului ne-au oferit, în exclusivitate, imagini senzaționale cu Bianca Pop, cea mai sexy ispită de la „Insula Iubirii” și nu oricum, ci cu o burtică suspectă, de graviduță, la înaintare! Să fi trecut oare relația frumoasei brunete cu Ciprian Pian, temutul interlop, la un alt nivel?

Imaginile nu prea mai au nevoie de cuvinte și se vede clar cum burtica Biancăi Pop este asemănătoare cu burticile femeilor care se află în primul trimestru al sarcinii! Îmbrăcată într-o rochiță roz, midi, extrem de mulată, Bianca Pop chiar și-a ținut mâna pe burtică și a zâmbit larg, pesemne că este tare mândră de ipostaza în care a fost fotografiată!

Și cum www.spynews.ro pune mâna pe cele mai tari imagini, nici ispita de la „Insula Iubirii” nu a scăpat. Ei bine, voi ce credeți? Ne pregătim să o vedem pe Bianca Pop în rolul de mămică?

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro