Cea mai sexy ispită de la „Insula Iubirii” a îmbrăcat rochia de mireasă? Imagini exclusive cu Bianca Pop și iubitul

+3 click pentru
galerie

Cea mai sexy ispită de la „Insula Iubirii” a îmbrăcat rochia de mireasă? Imagini exclusive cu Bianca Pop și iubitul © Spynews

Bianca Pop, cea mai focoasă ispită de la „Insula Iubirii” este mai fericită ca niciodată! Bruneta care i-a cucerit pe toți cu formele ei este cea mai răsfățată de iubitul său, iar spynews.ro a pus mâna, în exclusivitate, pe imaginile momentului cu cei doi amorezi!

E de ajuns să o privești, că nu te mai poți gândi la altceva! Bianca Pop, cea mai sexy ispită de la „Insula Iubirii” este una dintre cele mai dorite femei din showbizul românesc, însă inima frumoasei brunete aparține unui singur bărbat: iubitul ei, cel mai de temut interlop, care îi face toate poftele! Spynews.ro a pus mâna pe imaginile momentului cu cei doi și se pare că lucrurile dintre ei sunt foarte, foarte serioase!

Foarte îndrăgostiți și plini de viață, cei doi sunt de nedespărțit, după cum ne-au informat sursele noastre. Tot sursele noastre ne-au trimis și imagini explozive cu cei doi, în exclusivitate, iar fanii frumoasei brunete s-au întrebat dacă nu cumva rochia superbă, albă pe care a îmbrăcat-o ispita este cea de mireasă? S-a căsătorit vedeta, în secret sau este doar o „probă” pentru cel mai frumos eveniment din viața ei, la care cu siguranță va străluci? 

Iubitul interlop îi face toate poftele

Bianca Pop, cea mai focoasă ispită de la „Insula Iubirii” are toate motivele să fie cea mai fericită femeie din lume. Bruneta se iubește cu mare patos cu un interlop celebru, după cum ne-au informat sursele noastre, iar acesta îi face toate poftele! Mai mult, atunci când Bianca Pop își va serba ziua de naștere, amorezul ei se va ocupa de absolut tot!

Interlopul plănuiește o petrecere ca în povești pentru Bianca Pop, căci nu degeaba o ia cu el peste tot și o răsfață așa cum numai prințesele visează! La un restaurant de lux, acesta va invita cei mai renumiți maneliști pentru a întreține atmosfera, se vor da dedicații de mii de euro, mâncarea va fi din belșug, iar băutura bună nu va lipsi de pe mesele invitaților, după cum ne-au informat sursele www.spynews.ro. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro