Ispita Bianca Pop de la "Insula Iubirii" a spus totul despre sarcină. "Sunt foarte fericită"

+3 click pentru
galerie

Ispita Bianca Pop de la "Insula Iubirii" a spus totul despre sarcină. "Sunt foarte fericită" © Spynews

După ce Spynews a intrat în posesia unor imagini bombă cu ispita Bianca Pop de la "Insula Iubirii", în care aceasta afişa o burtică suspectă, ei bine, acum venim cu informaţii noi.

Bianca Pop a spus lucrurilor pe nume, fără să se ascundă şi a recunoscut ce se întâmplă cu exactitate în viaţa ei. Bruneta a vorbit la "Star Matinal" de la Antena Stars, acolo unde a dezvăluit totul despre presupusa sarcină.

Ei bine, se pare că Bianca Pop nu este însărcinată şi nici nu se gândeşte la copii în viitorul apropiat, asta pentru că, spune ea, nu se simte responsabilă. Bianca Pop a precizat că burtica suspectă din imagini nu este de gravidă, ci de la mâncare. Ispita a ieşit cu iubitul ei în oraş, a mâncat, a băut şi apoi a ţinut să facă glume pe seama burticii sale.

"Shaorma sau pizza sau nişte pahare cu vin să fie? Ieri aveam 90-60-90 şi astăzi sunt însărcinată? Sunt foarte fericită, alintată, răzgăiată, dar însărcinată nu sunt şi nici nu voi fi. Eram cu nişte prieteni şi ne-am amuzat. Pătrăţele sunt, vin şi la voi şi vi le arăt. Am mâncat foarte mult, am băut şi uite ce burtică am făcut. Sau poate sunt şi nu vreau să vă spun. Nu mă simt în stare să fiu mămică pentru că toată viaţa am fost răsfăţată, nu pot să răspund de un copil. Iubitul îşi doreşte", a spus Bianca Pop la Antena Stars.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro