Se anunţă mare petrecere! Artişti numai unul şi unul la nunta Biancăi Sârbu cu Bogdan

+4 click pentru
galerie

Se anunţă mare petrecere! Artişti numai unul şi unul la nunta Biancăi Sârbu cu Bogdan © captură video

Duminică după-amiază, Bianca Sârbu şi Bogdan Romanescu şi-au unit destinele în faţa lui Dumnezeu, la biserica Sfântul Anton din Capitală. Seara se anunţă o petrecere cum n-a mai văzut showbiz-ul, iar artiştii care vor întreţine atmosfera sunt unul şi unul!

Bianca Sârbu şi Bogdan Romanescu trăiesc cea mai frumoasă zi a vieţii lor! În câteva ore va începe şi petrecerea de nuntă, la care va cânta trupa Biancăi, doar că... fără ea. De asemenea, Biloi de la Mangalia, Magdalena Vintilică, Adrian Enache, Gabriel Dorobanţu, Alin Gherghişan şi Irina Ionescu îi vor încânta pe miri şi invitaţi cu câte un program de excepţie.

"O să cânte în primul rând trupa mea, Bianca Sârbu Band, o să cânte Biloi de la Mangalia şi bineînţeles, o solistă de muzică populară, Magdalena Vintilică, iar dintre colegii mei o să cânte Adrian Enache, Gabriel Dorobanţu, Alin Gherghişan, Irina Ionescu. Fiecare o să ne facă un program. Nunta nu va fi 100% reuşită pentru că Bianca nu o să cânte de data asta", a declarat Bianca Sârbu pentru Antena Stars.

Cum cuvintele frumoase sunt nelipsite în aceste clipe, Bianca Sârbu a ţinut să precizeze că, deşi nu mulţi au crezut că ea şi Bogdan Romanescu sunt suflete pereche, timpul şi dragostea ce şi-o poartă au demonstrat altceva! El şi-a găsit liniştea, ea fericirea şi, cât de curând, să sperăm că vom anunţa o nouă graviduţă în showbiz.

"Eu mi-am găsit fericirea, că liniştită n-o să fiu niciodată. Suntem într-adevăr familia la care am visat. În rest, un buchet, o rochie, mai facem rost, mai primim... Dragostea este ingredientul principal al relaţiei. Chiar dacă mulţi nu ne-au dat şansă, ne iubim cu adevărat", a mai spus artista.

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro