Bianca Sârbu, prima apariţie la "Dragoste fără secrete", după nuntă. "Am dormit două ore"

+3 click pentru
galerie

Bianca Sârbu, prima apariţie la "Dragoste fără secrete", după nuntă. "Am dormit două ore" © Foto: Captură

Bianca Sârbu a avut parte, duminică, de cea mai frumoasă zi din viaţa ei, după ce s-a căsătorit religios cu partenerul ei, Bogdan. Chiar dacă au trecut doar câteva ore de la nuntă, Bianca Sârbu a fost prezentă în faţa telespectatorilor la "Dragoste fără secrete".

Bianca Sârbu a ţinut să le mulţumească concurenţilor că au fost alături de ea, mărturisindu-le că cel mai emoţionant moment de la întreaga nuntă a fost atunci când i-a văzut pe aceştia făcându-şi apariţia la eveniment. De asemenea, Bianca Sârbu a povestit că nu a dormit mai mult de două ore, dar că se simte bine, cu chef de muncă.

"Sunt în luna de miere. Ia să vin şi eu la nunţile voatre, că voi aţi venit la a mea. La ora 07.00 m-am pus în fotoliu, nu m-am demachiat, am dormit vreo două ore. Ieri eram la piscină, aşteptam să vină invitaţii, şi îi văd pe ai mei că vin. Ziceai că sunt scăpaţi de la puşcărie. A fost extraordinar. Pentru mine a fost cel mai emoţionant moment când aţi venit voi", a spus Bianca Sârbu. "Sunteţi o femeie foarte puternică pentru că sunteţi la ora asta aici", a fost reacţia lui Cătălin.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro