Bobby Săvoiu de la ''Chefi la cuţite'' este un tată model. Uite cât de frumoasă este fiica sa

+3 click pentru
galerie

Bobby Săvoiu de la ''Chefi la cuţite'' este un tată model. Uite cât de frumoasă este fiica sa © Facebook

Bobby Săvoiu este unul dintre cei mai apreciaţi foşti concurenţi de la Chefi la cuţite. Acesta l-a convins pe chef Sorin Bontea că merită să-l ia în echipa lui, iar rezultatele pe care le-a avut de-a lungul competiţiei au spus totul despre priceperea de care dă dovadă.

Bobby Săvoiu a fost unul dintre concurenţii echipei verzi, condusă de chef Sorin Bontea. El a reuşit să ajungă chiar în finală, iar Bontea l-a susţinut cum a putut mai bine pe tot parcursul competiţiei. În finală, însă, a pierdut în faţa concurentului lui chef Cătălin Scărlătescu, însă chiar şi aşa, Bobby Săvoiu a reuşit să arate de ce este în stare.

Bobby Săvoiu, un tată model

Dincolo de latura gastronomică, Bobby Săvoiu se descurcă excelent şi în rolul de tată. Chiar dacă nu multă lume ştie, Bobby Săvoiu are o fetiţă extrem de frumoasă, care îi seamănă leit. Chiar în perioada Sărbătorilor, Bobby Săvoiu a decis să le facă o surpriză fanilor săi şi a postat în mediul online o imagine cu micuţa sa. Fetiţa este foarte frumoasă, iar prietenii virtuali şi oamenii care l-au susţinut în emisiune sunt fericiţi pentru că Bobby Săvoiu împărtăşeşte cu ei detalii din viaţa sa personală.

Bobby Săvoiu s-a apucat de slăbit

Şi pentru că toată lumea îşi stabileşte anumite ţinte în noul an, acesta este şi cazul lui Bobby Săvoiu, care a decis să slăbească şi s-a apucat de sală.

''Deși am avut rezultate bune de unul singur până acum, deși sunt bucătar și știu să mănânc și să gătesc ce trebuie, totuși, câteodată este nevoie de un specialist în nutriție și fitness. De aceea îl recomand cu încredere pe Antone Dragoș Gabriel pentru ajutor. Sfatul meu: rezoluțiile de anul nou nu țin de multe ori. Dacă vrei să faci ceva cu adevărat, nu te apuci nici de luni, nici de săptămâna viitoare, ci din clipă următoare!😁 ‘’men sana în corpore sano'', a scris Bobby Săvoiu pe Facebook.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro