Bonnie a fost adoptată! Căţeluşa găsită la pieptul Cristinei Ţopescu are acum stăpân. "Este fetița mamii"

Bonnie a fost adoptată! Căţeluşa găsită la pieptul Cristinei Ţopescu are acum stăpân. "Este fetița mamii" * © orasdesibiu.ro

După lungi aşteptări, Bonnie, căţeluşa Cristinei Ţopescu, şi-a găsit în sfârşit stăpân! Patrupedul este iubit şi îngrijit de noua familie.

Cei doi câini ai regretatei jurnaliste, Bonnie şi Sissi, au fost duşi la Sibiu de către o dresoare care a decis că a venit momentul în care soarta celor două animăluţe trebuie să se schimbe. Totodată, Deborah Faoro, pe numele ei, le-a dresat timp de o lună, în acest fel crescându-le şansele de a fi adoptate mult mai repede. 

Şi datorită eforturilor ei, Bonnie şi-a găsit din nou fericirea, alături de noua stăpână, Erika Cosescu. Femeia s-a obişnuit repede cu căţeluşa şi o consideră deja parte din familie. 

Bonnie este fetița mamii acum și împreună o să trecem peste toate greutățile. Orice ființă merită să fie iubită! Nu trebuie să rămânem impasibili la suferință, fiecare putem ajuta într-un fel și cel mai important, să luăm atitudine și să încercăm să schimbăm lucrurile în bine, inclusiv legat de abuzul asupra animalelor și atunci, așa ceva nu se va mai repeta. Schimbarea începe în noi!”, susţine Erika, pentru orasdesibiu.ro.

Reprezentanții asociației care a luat în grijă animalele Cristinei Țopescu, după moartea acesteia, au adus numai cuvinte frumoase la adresa fostei jurnaliste, dorindu-şi un stăpân cu un suflet la fel de mare cum l-a avut ea. 

„Cristina Țopescu și-a iubit mult câinii și credem că îi iubește în continuare și de acolo dintre stele. Câinii ei, deși cu un istoric traumatic încărcat, au reușit in urma reabilitării la noi, să ajunga la case de oameni buni”, au scris ei pe reţelele de socializare. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro