Brigitte Pastramă, decizie şoc! Ce a hotărât vedeta, după pierderea sarcinii

+3 click pentru
galerie

Brigitte Pastramă, decizie şoc! Ce a hotărât vedeta, după pierderea sarcinii © Instagram

Nu este un secret pentru nimeni, faptul că Brigitte și Florin Pastramă își doresc copii! Din păcate însă, destinul nu a fost de partea lor, căci Brigitte a pierdut sarcina! Se pare că în urmă cu trei-patru săptămâni, vedeta a trecut printr-un moment delicat şi a pierdut bebeluşul, rodul iubirii dintre ea şi soţul ei. 

După o iubire ca-n filme, cu certuri şi împăcări, după ce nimeni nu le dădea nicio şansă împreună şi o nuntă fastuoasă cu sute de invitaţi, un copil era tot ce îşi mai puteau dori Brigitte şi Florin Pastramă! Şi-au făcut planuri, s-au rugat, au sperat, însă...se pare că visul lor s-a năruit!

Până şi naşa cuplului Pastramă, Lizeta Haralambie spera şi îşi dorea ca buna sa prietenă să îşi îndeplinească visul, acela de a deveni din nou mămică, chiar în luna de miere! Însă, din păcate, lucrurile nu s-au întâmplat aşa cum şi-ar fi dorit şi duminică, Lizeta Haralambie a făcut primele declaraţii în exclusivitate pentru Spynews.ro.

"Da, vă pot confirma această informație. Am vorbit cu ei când erau în luna de miere la Saint Tropez, erau supărați și dezamăgiți. Brigitte plângea... era foarte tristă și răvășită, deoarece procedura și demersurile pentru a putea rămâne însărcinată nu au dat rezultat. Dar ei sunt foarte optimiști și cu siguranța vor încerca din nou să facă un copil. Florin o susține în continuare și este alături de ea. Eu, în calitate de nasa, îi iubesc foarte mult și îi încurajez să încerce din nou pentru a-mi face un fin mic.", ne-a declarat Lizeta Haralambie.

Acum, Brigitte Pastramă a luat o decizie şoc! Buna sa prietenă a mărturisit totul pentru Antena Stars. 

Se pare că Brigitte Pastramă a decis să nu mai încerce cu tratamentele şi să lase totul în voia lui Dumnezeu. Atunci când e scris ca un copil să întregească familia ei şi a lui Florin Pastramă, va fi binevenit. 

"N-a fost să fie aşa cu tratamentele şi a rămas la ideea că dacă va fi pe cale naturală, va fi, dacă nu, nu. Ceea ce mie mi se pare foarte corect. Noi asta am vorbit-o de mult, de atunci. Nu e uşor, nu a fost numai investiţie financiară, ci şi emoţională... Dar dacă nu a fost să fie aşa, înseamnă că nu era momentul... Ea a făcut tot ce a putut", a declarat prietena lui Brigitte pentru Antena Stars. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro