Să curgă dedicaţiile, să sară în sus miile de euro! Cum s-au distrat Brigitte și Florin Pastramă în luna de miere, din Saint Tropez / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Să curgă dedicaţiile, să sară în sus miile de euro! Cum s-au distrat Brigitte și Florin Pastramă în luna de miere, din Saint Tropez / VIDEO © Foto: Instagram

Să curgă dedicaţiile, să sară în sus miile de euro! S-au certat ce s-au certat, dar seara au petrecut-o într-un club de fiţe. Unde şi cum s-au distrat Brigitte şi Florin Pastrama în Saint Tropez vă spunem în continuare.

Brigitte şi Florin Pastramă se bucură din plin de luna de miere. După o nuntă cu pretenţii, vacanţa în doi nu putea să se lase mai prejos. Locaţia aleasă este una de vis, Saint-Tropez.

Proaspeţii însurăţei se răsfaţă cu preparate rafinate, cu peisaje care îţi taie respiraţia şi plaje cu nisip fin. Cazarea în Saint-Tropez nu este deloc una pentru toate buzunarele. Brigitte şi Florin Pastramă au plătit câteva mii de euro pentru o noapte de cazare. 

Brigitte şi Florin Pastramă nu se uită la bani când vine vorba de plăcerile lor, aşa că cei doi îndrăgostiţi au petrecut până dimineaţă la un club de fiţe din Saint-Tropez.

Nu doar cazarea şi preparatele costă în Saint-Tropez, ci şi şampania. O sticlă de şampanie poate să ajungă până la 2000 de euro. Ce să mai. O vacanţă luxoasă pe măsura proaspeţilor însurăţei. Relaţia dintre Brigitte şi Florin Pastramă pare să evolueze din ce în ce mai mult şi cine ştie? Poate în curând o să primim invitaţie şi la botez.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro