Bucurie mare în familia Mariei Constantin. Fratele ei, Iliuţă, a devenit tată

+3 click pentru
galerie

Bucurie mare în familia Mariei Constantin. Fratele ei, Iliuţă, a devenit tată © Instagram

Bucurie mare în viaţa Mariei Constantin. Simpatica artistă a devenit mătuşă, după ce cumnata ei a adus pe lume un bebeluş perfect sănătos.

După o perioadă grea, a răsărit soarele pe strada Mariei Constantin. Artista este în al nouălea cer, pentru că fratele ei, Iliuţă Constantin, artist şi el, a devenit tată.

Frumoasa veste a fost dată pe reţelele sociale chiar de către cumnata artistei, care a postat şi prima poză cu micuţul nou-născut. ''Tot ce contează'', este mesajul transmis de Mădălina, partenera lui Iliuţă Constantin, alături de o fotografie cu bărbatul ei şi cu bebeluşul.

Bucuria este una fără egal, iar prietenii lui Iliuţă Constantin, saxofonist în ansamblul ''Doina Gorjului'', au ţinut să-i felicite imediat pe proaspeţii părinţi.

A răsărit soarele pe strada Mariei Constantin

Iată că după o perioadă tulbure, provocată de despărţirea de Dacian Varga, lucrurile încep uşor-uşor să se aşeze pentru Maria Constantin, care a devenit mătuşă. Artista se înţelege cum nu se poate mai bine cu fratele ei, astfel că îi este alături acestuia în aceste momente de bucurie şi de împlinire fără egal.

În plus, atunci când a trecut prin divorţul dureros de Marcel Toader, Iliuţă Constantin i-a fost tot timpul aproape surorii sale, astfel că cei doi se susţin atât la bine, cât şi la greu. De asemenea, ei mai au o soră, Camelia, care locuieşte în Italia.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro