Bucurie mare în viaţa ispitei Raul de la ''Insula Iubirii''. Familia lui s-a mărit. Totul s-a întâmplat în mare secret

+3 click pentru
galerie

Bucurie mare în viaţa ispitei Raul de la ''Insula Iubirii''. Familia lui s-a mărit. Totul s-a întâmplat în mare secret © Instagram

Bucurie mare în viaţa lui Raul, ispita de la Insula Iubirii. Familia sa s-a mărit chiar la început de an, iar Raul este în culmea fericirii.

Raul de la Insula Iubirii poate, în sfârşit, să se bucure aşa cum trebuie de viaţă. După perioade grele, cu încercări, despre care chiar el a povestit, acum soarele a răsărit, iar totul pare că îi merge din plin. Raul de la Insula Iubirii a început anul 2020 cum nu se poate mai frumos, pentru că familia sa s-a îmbogăţit cu un nou membru.

Raul a devenit, din nou, unchi, iar fericirea este una de nedescris. Cel care a ţinut să dea marea veste pe reţelele sociale a fost chiar el, care a precizat că a plâns de bucurie în momentul în care a aflat că totul a decurs bine, iar nepoţelul lui a venit pe lume.

''Când viaţa îţi oferă un nou nepoţel, tot ce poţi să faci este să plângi de bucurie. Bine ai venit, Mateo!❤️'', a scris Raul de la Insula Iubirii pe Instagram.

Ispita Raul a trecut prin clipe grele în viaţă

Chiar dacă în timpul competiţiei a fost mereu cu zâmbetul pe buze, lui Raul i-a luat mult timp pentru a ajunge în acest fel, pentru că viaţa l-a încercat destul de greu. Cea mai grea pierdere a fost cea a mamei sale, care a murit în braţele lui. Raul, ispita de la Insula Iubirii, a scris şi o carte, care se numeşte „Conversații cu Dumnezeu”, şi în care a povestit multe lucruri nemaiştiute despre el.

„Am greşit pe parcursul vieţii de multe ori. Am greşit faţă de mulţi oameni, apropiaţi, familie, prieteni sau străini. Faţă de unii încă mai am "datorii", iar ele se vor întoarce înzecit. Dar, aşa am învăţat! Despre mine, despre alţii, despre Viaţă. Aşa am învăţat pentru că, aşa cum spune cartea, cuvintele te ajută să înţelegi, dar experienţă este cea care te face să ştii cu adevărat”, a scris Raul Popa, în cartea sa. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro