Bucurie mare pentru fanii Vlăduţei Lupău! Ce anunţ au făcut artista şi soţul ei pe internet

+3 click pentru
galerie

Bucurie mare pentru fanii Vlăduţei Lupău! Ce anunţ au făcut artista şi soţul ei pe internet © Instagram

După ce acum mai bine de un, Vlăduţa Lupău şi iubitul si-au unit destinele pentru totdeauna, o nouă postare a apărut pe contul de Instagram al vedetei. Despre ce să fie vorba oare?

Vlăduţa Lupău se numără printre cele mai reprezentative voci din industria muzicii populare. Mereu cu zâmbetul pe buze şi plină de energie, artista umple săli întregi de evenimente cu vocea şi talentul ei. Nu uită nici de viaţa sentimentală, îndrăgostindu-se pe zi ce trece mai mult de soţul ei. 

Interpreta de muzică populară îşi ţine fanii la curent cu tot ceea ce face, fiind foarte activă în mediul online. Aşa a făcut şi acum, când a ales să împărtăşească o veste importantă cu cei care o apreciază. Vlăduţa a postat pe contul de Instagram, o fotografie în care apare alături de soţul ei. Cei doi ţin în mâini o foaie, pe care scrie: "Save the date. 30.04.2020".

Cu toţii ştim că cei doi sunt deja căsătoriţi, aşa că nu mai are cum să fie vorba despre o nuntă. Se pare că, vedeta ar avea de gând să organizeze o petrecere cu mare fast, deoarece în perioada în care şi-a unit destinul cu iubitul ei, nu a avut timpul necesar.

Ce-i drept, şi noi aşteptăm cu nerăbdare să vedem despre ce este vorba, aşa că stăm cu ochii aţintiţi pe contul de Instagram al vedetei.

Ce meserie au părinţii artistei 

Puţini sunt cei care ştiu că, pe lângă cariera de artistă, focoasa brunetă este studentă în cadrul Universităţii de Ştiinţe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca. Cântăreaţa susţine că această pasiune a moştenit-o de la părinţii ei, mama fiind medic veterinar, iar tata, inginer zootehnist. 

"Am ales această facultate, deoarece este tradiție de familie. Mama este medic veterinar, iar tata inginer zootehnist. Dar, bineînţeles, şi pentru dragostea faţă de animale. Îmi place tare mult, motiv pentru care urmez studiile doctorale din cadrul Universităţii de Ştiinţe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca.", declara Vlăduţa. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro