Care a fost cea mai mare provocare din viaţa Alinei Eremia! Blondina a povestit totul

+3 click pentru
galerie

Care a fost cea mai mare provocare din viaţa Alinei Eremia! Blondina a povestit totul © Instagram

Alina Eremia este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din ţară. De-a lungul timpului, viaţa i-a pus multe piedici, pe care blondina a reuşit să le treacă cu succes. Drept urmare, artista a vorbit despre cea mai mare provocare din viaţa ei!

Alina Eremia este una dintre cele mai reprezentative voci de la noi din ţară. Mereu cu zâmbetul pe buze şi plină de energie, puţini sunt cei care ştiu greutăţile pe care artista a fost nevoită să le ducă pentru a deveni numele consacrat care este în prezent.

Blondina a terminat Universitatea de Actorie, Teatru şi Film, acolo unde a avut parte de cea mai mare provocare din viaţa ei. În momentul în care trebuia să-şi dea licenţa, cântăreaţa trebuia să interpreteze rolul unei femei alcoolice.

"‘Treapta a noua’ este piesa pe care o jucăm pentru licență, eu joc rolul Joanei, o fostă alcoolică, ce încearcă să îşi recupereze fata. Este o tema interesantă şi actuală, îmi place că am fost nevoită să caut în mine forța să interpretez un rol care este departe de tot ce am trăit eu în viața mea", suţinea vedeta cu ceva timp în urmă. 

Alina a povestit că a avut mari emoţii, dar că, într-un final, totul a ieşit conform planului. Pe lângă serialele de pe micile ecrane în care a jucat, blondina este prezentă şi pe scenele teatrului românesc. 

"Deşi am avut tangențe cu actoria şi am jucat într-un serial, scena teatrului îți oferă o experiență total diferită, vă recunosc că sunt foarte multe emoții şi că acum mă descopăr pe mine într-o nouă ipostază, într-un nou rol.", a completat Alina Eremia.

Cel mai important tatuaj 

Blondina are mai multe tatuaje, însă primul şi cel mai important, a fost cel prin care a continuat piesa "A fost o nebunie". De asemenea, Alina susţine că nu are de gând să se oprească aici şi vrea să-şi facă cât mai multe tatuaje. 

„Povestea primului tatuaj este corelată cu single-ul "A fost o nebunie". Toți trecem prin "ghearele" ei, uneori atingând fericirea, alteori sfârşind prin a fi răniți. Dar orice s-ar întâmpla, suntem optimişti, continuăm să riscăm pentru că noi suntem plămădiți din iubire. Este un reflex uman.
"Love is infinite". Iubirea este infinită."
, a povestit ea. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro