Care au fost ultimele cuvinte ale Ionelei Prodan înainte să moară. Anamaria Prodan i-a fost alături

+3 click pentru
galerie

Care au fost ultimele cuvinte ale Ionelei Prodan înainte să moară. Anamaria Prodan i-a fost alături © Facebook

Ionela Prodan s-a stins din viaţă în luna aprilie 2018 şi a lăsat în urma sa multă durere. Artista era grav bolnavă, iar medicii nu au mai putut să o salveze, deşi ultima perioadă din viaţă a petrecut-o la Spitalul Elias.

Anamaria Prodan, fiica sa, i-a fost alături mamei sale în ultimele clipe, ea fiind, de altfel, şi cea care a vorbit ultima cu Ionela Prodan. Înainte de a se stinge, Ionela Prodan a ţinut să rostească câteva cuvinte faţă de fiica sa, pe care a iubit-o enorm.

Potrivit surselor din spitalul Elias, Ionela Prodan respira artificial şi nu se mai putea face nimic pentru ea. Dar cu ultimele puteri, Ionela Prodan a privit-o pe fata sa şi i-a spus că va pleca.

„De câteva zile, marea artista nu mai reactiona la tratament. De aceea, a fost nevoie iarasi de interventia medicilor, care au bagat-o pe aparate pe pacienta. Ea respira doar artificial, practic nu mai era nimic de facut. Totusi, in  mod surprinzator, inainte de a muri, Ionela Prodan a deschis ochii si s-au uitat fix la fiica sa. A luat-o de mana si i-a spus: „Gata, ma duc!” Atat! A mai apucat sa o auda pe Anamaria spunandu-i ca o iubeste enorm si viata s-a sfarsit”, au spus persoane de la Spitalul Elias, pentru wowbiz.

Anamaria Prodan i-a fost alături mamei ei în ultimele clipe din viaţă şi a sprijinit-o cum a putut mai bine. În plus, impresara a dus-o la mulţi medici, în încercarea de a o face bine pe cea care i-a dat viaţă.

Din păcate, Ionela Prodan a plecat dintre noi, însă muzica ei va dăinui veşnic. Ionela Prodan avea 70 de ani când s-a stins din viaţă. Artista a suferit de o boală gravă. Familia, nepoţii şi colegii de breaslă i-au fost alături în această perioadă grea, cu toţii sperând că artista se va face bine.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro