Care este cea mai mare frică a Prodancei! Nu te-ai fi aşteptat la asta. "Fac moarte de om"

+3 click pentru
galerie

Care este cea mai mare frică a Anamariei Prodan! Nu te-ai fi aşteptat la asta. "Fac moarte de om" © Instagram

Chiar dacă este o fire puternică şi stăpână pe propria persoană, Anamaria Prodan are şi ea temerile ei. Cu siguranţă nu ştiai asta despre cea mai sexy impresară din România! 

Lux şi opulenţă, sunt cuvintele prin care o putem descrie fără doar şi poate pe Anamaria Prodan. Este una dintre cele mai cunoscute şi apreciate impresare de la noi din ţară, ducând o viaţă demnă de poveştile cu prinţi şi prinţese. 

Cu toate că are un caracter puternic, blondinei nu îi este ruşine să recunoască că are şi ea fricile ei, ca tot omul. Sexy impresara se teme de înălţime, indiferent de etajul la care se află. Nu suportă să se uite în jos, intrând imediat în panică.

"Pentru mine, balcoanele sunt total nefolositoare. Nu am nevoie de balcon, pentru că nu ies niciodată, nu pot să mă uit în jos. Mie de înălţime îmi e frică de mor”, susţine vedeta.

Prietenii şi apropiaţii soţiei lui Reghecampf cunosc frica cu care se confruntă blondina şi, din când în când, îi mai fac farse, pe care Prodanca nu le gustă cu amuzament.

"Cea mai proastă glumă a prietenilor mei este asta: să mă împingă uşor, când sunt la înălţime, fie ea şi de doar 50 cm. Dacă m-ai împins, fac moarte de om!”, susţine Anamaria Prodan, stabilită în Dubai, patria renumită pentru zgârie-nori.â

Reality-show-ul "Prodanca şi Reghe - Preţul succesului", în fiecare duminică, pe Antena Stars

Fanii o pot urmări din nou pe Anamaria Prodan, din faţa micilor ecrane într-un reality-show de senzaţie, numit "Prodanca şi Reghe - Preţul succesului". În cadrul emisiunii, difuzată în fiecare duminică seară, de la orele 19:45, pe Antena Stars, admiratorii frumoasei impresare vor putea urmări cum arată o zi completă din viaţa sa.

Zi de zi, telespectatorii vor putea urmări viața Anamariei Prodan și a lui Laurențiu Reghecampf, așa cum este ea: sinceră, agitată, cu mare accent pe familie, dar și scăldată în opulență!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro