Care este, de fapt, relaţia dintre mama lui Catrinel Sandu şi proaspătul său soţ. Acum s-a aflat totul

+3 click pentru
galerie

Care este, de fapt, relaţia dintre mama lui Catrinel Sandu şi proaspătul său soţ. Acum s-a aflat totul © Facebook

Catrinel Sandu şi iubitul ei, Steve, s-au căsătorit în octombrie, însă petrecerea de nuntă au avut-o o lună mai târziu. Cei doi au trecut prin momente fericite şi împlinite împreună.

Catrinel Sandu a avut multe greutăţi, în ultimul timp, însă viaţa i l-a scos în cale pe Steve, un bărbat bun şi iubitor, care a învăţat-o că trebuie să mai dea o şansă dragostei. Şi aşa a făcut. Cei doi s-au căsătorit, iar totul merge cum nu se poate mai bine între ei.

Mulţi s-au întrebat cum stau lucrurile între mama lui Catrinel Sandu şi Steve, soţul fetei sale. Ei bine, lucrurile merg cum nu se poate mai bine, iar Mia Sandu îl iubeşte pe acesta ca pe propriul copil.

Tocmai de aceea, astăzi, când soţul fiicei sale îşi aniverseză ziua de naştere, Mia Sandu a ţinut să împărtăşească cu toată lumea că este ziua ginerelui ei. În plus, aceasta i-a făcut şi o urare de suflet, în mediul online. Mia Sandu este mândră de soţul pe care şi l-a ales fiica şi îi susţine necondiţionat pe cei doi.

"Azi e ziua unui om special, care a apărut în viaţa şi în familia noastră să ne protejeze şi să aibă grijă de noi. Este ginerele meu, Steve, care împlineşte o frumoasă vârstă. La mulţi ani, să fii sănătos, să ai parte de mult noroc şi multă fericire alături de Catrinel şi de frumoasa voastră familie. Cu drag", a scris Mia Sandu pe Facebook.

Carinel Sandu şi mama sa au trecut prin clipe grele anul acesta, după ce capul familiei, Nicu Sandu, s-a stins din viaţă. Cele două s-au susţinut reciproc, s-au ajutat, iar astăzi au puterea să zâmbească din nou. Mia Sandu a fost mereu aproape de fata sa, pe care a ajutat-o cum a putut mai bine, la fel şi Catrinel. Acum, după mult clipe grele, cele două se bucură de viaţă şi de noua familie pe care au construit-o.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro