Catrinel Sandu, primele declarații după nunta cu americanul Steve: „S-a lăsat cu plânsete la un moment dat”

+3 click pentru
galerie

Catrinel Sandu, primele declarații după nunta cu americanul Steve: „S-a lăsat cu plânsete la un moment dat” © Instagram.com

A trecut prin cele mai grele încercări și viața a pus-o la pământ de foarte multe ori. Cu toate acestea, Catrinel Sandu este o eroină! Blondina nu a uitat să zâmbească și să trăiască frumos, iar acum se bucură din plin de cea mai frumoasă perioadă din viața ei, care a împlinit-o cum nici nu visa vreodată!

Catrinel Sandu a oferit primele declarații despre marele eveniment din viața ei, care a avut loc în urmă cu doar câteva zile: nunta cu Steve, bărbatul care a înțeles-o, a iubit-o și a respectat-o din prima clipă, dar care mai presus de orice, este un tată exemplar pentru cele 2 fetițe pe care le are Catrinel Sandu. 

Pentru emisiunea „Agenția VIP”, Catrinel Sandu a povestit că petrecerea a durat nu mai puțin de 3 zile, iar în una din aceste zile, petrecerea a avut tematică românească și s-au pregătit, așa cum era așteptat, delicioasele noastre bucate, nelipsite de la evenimente. 

„A fost de vis, adică încă nu ne vine să ne trezim la realitate. A fost exact cum ne-am dorit, cum am plănuit. Am avut 3 zile de petrecere, 3 zile în care am petrecut alături de oamenii dragi care au venit o parte din România şi ceilalţi care au zburat din mai multe locuri ale Americii, din alte state. Prima seară a fost un reherseal, o repetiţie se numeşte la ei, iar următoarea seară a fost o seară românească, în care toată familia lui Steve a fost alături de noi şi câţiva prieteni de aici foarte apropiaţi şi am reuşit aşa oarecum să îi introducem în spiritul nostru” a mărturisit Catrinel Sandu, pentru „Agenția VIP”. 

Vedeta a oferit detalii și despre meniul delicios care a fost pregătit în seara de petrecere cu tematică românească. Frumoasa Catrinel Sandu a mărturisit că s-au mâncat mici, grătare și s-a dansat pe muzică populară românească. Mai mult, vedeta a povestit că s-a străduit foarte mult să-i introducă pe americani în spiritul nostru românesc. 

„Am avut o seară românească în care am gătit mici, am făcut grătar şi în care i-am învăţat hore şi braşoveancă, adică am încercat aşa să îi învăţăm puţin să aibă o idee la ce să se aştepte de la nuntă, dar a fost o super. Locaţia a fost una de poveste. O nuntă diferită, cel puţin pentru cei din România, faţă de nunţile noastre. Şi ceremonia a fost una total diferită. Ne-am spus jurăminte, ceea ce şi pentru mine a fost diferit şi altfel, pentru că nu am mai făcut niciodată chestia asta. S-a lăsat cu plânsete la un moment dat. Steve a plâns la ceremonie” a mai mărturisit Catrinel Sandu. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro