Care este motivul pentru care Anamaria Prodan poartă peruci! Vedeta a dezvăluit tot

+3 click pentru
galerie

Care este motivul pentru care Anamaria Prodan poartă peruci! Vedeta a dezvăluit tot © Instagram

Anamaria Prodan este una dintre cele mai frumoase şi cunoscute femei din România. Vedeta este o adeptă a schimbărilor de look, aşa că apelează de fiecare dată la peruci. Care este motivul pentru care blondina alege asta?

Anamaria Prodan este fără îndoială întruchiparea luxului şi a opulenţei. Este considerată una dintre cele mai frumoase şi sexy impresare de la noi din ţară, având o carieră de-a dreptul impresionantă, pentru care a muncit din plin. Trăieşte o viaţă ca-n filmele cu prinţi şi prinţese şi nu ezită să se laude cu asta niciodată.

De-a lungul timpului, oamenii s-au tot întrebat de ce vedeta poartă aşa des peruci, fiind o adeptă a schimbărilor de look. Ei bine, potrivit Libertatea.ro, blondina a dezvăluit totul.

În prezent, părul natural al Prodancei este până la umeri, însă preferă să recurgă la peruci, deoarece economiseşte mai mult timp, fiind mai mereu pe drumuri. 

„În momentul de față, părul meu natural este puțin peste umeri, numai că mie, călătorind atât de mult, îmi este ușor să am extensii, peruci, de diferite culori, să mi le schimb mereu. Eu sunt un fel de cameleon, iar cei din echipa mea de hair stiliști și make-up îmi fac și machiaje ciudate, cum doresc eu, și alte culori de păr. Îmi fac absolut toate perucile și extensiile cum le vreau, colorate, lungi sau mai scurte”, a declarat ea. 

Este o modalitate de a-şi proteja părul 

Soţia lui Reghecampf susţine că prin intermediul perucilor reuşeşte să-şi protejeze părul, considerând că reprezintă cea mai bună soluţie pentru a nu-l distruge. De asemenea, îndeamnă toate femeile să renunţe la vopsit şi să acorde mai multă atenţie podoabei capilare, fără să-şi mai ardă părul. 

"Toate femeile ar trebui să înțeleagă și să nu-și mai distrugă părul. Să porți peruci este o soluție să nu-l distrugi. Dacă mi-aș colora și revopsi părul după placul meu, nu aș mai avea nimic, mi-aș arde și pielea capului. Faptul că port extensii și peruci nu înseamnă că nu am grijă de părul meu, ba chiar îi acord o mai mare atenție, pentru că părul nu respiră, deci e o întreagă muncă”, a spus vedeta pentru sursa citată.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro