Singurul lucru pe care Anamaria Prodan nu poate să-l accepte în viața ei. I se face rău

+3 click pentru
galerie

Singurul lucru pe care Anamaria Prodan nu poate să-l accepte în viața ei. I se face rău © Instagram

După ce a povestit despre singurul motiv care o supăra pe mama ei, regretata Ionela Prodan, tot în episodul de duminică seară, la Prodanca și Reghe, prețul succesului, sexy impresara a vorbit și despre un alt lucru nemaiștiut din viața ei.

Anamaria Prodan a vorbit despre problema gravă pe care o are atunci când merge cu mașina pe distanțe mari. Anamaria Prodan a povestit că nu se poate deplasa foarte mult cu mașina din cauză că i se face rău. În plus, sexy impresara a precizat că nici dacă ar vrea nu ar putea vreodată să plece la drum pe distanțe mari pentru că i se face rău.

De asemenea, Anamaria Prodan a povestit că ajunge chiar să ia pastile împotriva răului de mașină, tocmai de aceea preferă în toate cazurile avionul.

Anamaria Prodan și-a sărbătorit ziua de naștere

În episodul difuzat în această seară la Antena Stars, fanii emisiunii ''Prodanca și Reghe, prețul succesului'' au urmărit imagini de la petrecerea dată de Anamaria Prodan de ziua ei. Au fost momente frumoase, unice și de neuitat, pentru că vedeta i-a avut aproape pe toți cei dragi. De altfel, impresara a povestit și un episod mai puțin știu de la începutul relației cu Laurențiu Reghecampf, care ajunsese să-i aducă atât de multe flori încât nu mai avea unde să le pună.

''De ziua mea, Laur întotdeauna îmi aduce flori. Când era tânãr fotbalist, în fiecare searã se oprea la florãrie şi lua toate florile pe care le gãsea. Toatã lumea credea cã tocmai avusesem nunta şi adusesem acasã toate florile. La noi ajunsese sã fie ziua mea în fiecare zi, pânã i-am spus stop, cã nu mai am unde sã pun atâtea flori!'', a spus Anamaria Prodan în cadrul reality show-ului ''Prodanca şi Reghe, preţul succesului'', de la Antena Stars.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro