Care este starea de sănătate a memei Oanei Roman. Vedeta a dus-o la spital pe cea care i-a dat viață

+3 click pentru
galerie

Care este starea de sănătate a memei Oanei Roman. Vedeta a dus-o la spital pe cea care i-a dat viață © arhiva

Oana Roman este o femeie împlinită și fericită ce are mereu grijă de familia sa. Vedeta a ajuns ieri cu mama ei la spital pentru un control de rutină, iar aceasta este încă internată în spital.

Oana Roman a ajuns ieri cu mama ei la spital. Din fericire, femeia nu a pățit nimic, iar cele două s-au prezentat doar pentru un control de rutină. Vedeta are mare grijă de familie și de persoanele importante din viața sa, așa că face tot posibilul că acestora să le fie bine. 

Astăzi, Oana Roman a postat pe contul său de Instagram o fotografie în care i-a fotografiat mâna mamei sale, care în continuare se află în spital pentru mai multe investigații: ”Mama mea! Încă la spital, dar va fi bine”, a scris vedeta pe contul său de Instagram. 

S-au mutat recent în casă nouă

Oana Roman a cumpărat o nouă casă, iar recent s-au mutat în ea. A luat-o și pe mama ei cu ea, așa cum a procedat și în ultimii ani. Mioara Roman locuiește cu fiica, ginerele și nepoata și se simte foarte bine. "Nu am vrut să o las pe mama în apartament în momentele în care am strâns și am împachetat. Am dus-o la noua casă, i-am deschis poarta și i-am spus: mama, bine ai venit în noua casă! Bucuria pe care am citit-o în ochii ei a fost neprețuită. A fost un moment de grație pentru mine", povestea Oana Roman. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro