VIDEO / Care este ultima dorință a lui Viorel Lis. Oana Lis a dezvăluit totul, în direct!

+3 click pentru
galerie

Care este ultima dorință a lui Viorel Lis. Oana Lis a dezvăluit totul, în direct! © captură Video

Oana Lis, una dintre cele mai sincere, asumate și amuzante personaje din showbizul nostru a făcut o „magie” de Halloween și a pregătit gogoși delicioase, în platoul emisiunii „Agenția VIP”. Printre picături, blondina a povestit care este cea mai mare dorință a lui Viorel Lis și, explicit, ultima. 

Oana Lis a fost invitată astăzi în platoul emisiunii „Agenția VIP”, acolo unde a gătit cu drag și spor gogoși pentru Cristi Brancu, Majda, dar și pentru Viorel Lis. Desigur, nu au lipsit poveștile amuzante spuse de aceasta, iar blondina a „scăpat porumbelul” și a spus și care este ultima dorință a lui Viorel Lis, înainte de moarte. 

„Sunt gospodină doar la televizor, mai fac chestii ușoare. Cumpăr mâncare de la catering, o încălzesc. Între mine și Viorel este război pe dulciuri. Cred că e ultima lui dorință, să mă vadă pe mine gătind. El m-a cucerit, mă ducea la cele mai scumpe restaurante, el m-a învățat prost, să mănânc la restaurant. Nu credeam că o să stau atâta timp cu Viorel. Când pleca bunica mea la târg, îmi lăsa treabă de făcut și eu aveam diferiți băieți și îi chemam la mine, băieții îmi puneau porumbii în pătul, cineva îmi tăia găinile. Viorel îmi gătea la începutul relației, dar acum e obositor” a spus Oana Lis, la „Agenția VIP”. 

Oana Lis, dezvăluiri sincere despre cumpăna prin care a trecut

Printre povești amuzante, Oana Lis a vorbit și despre cea mai mare cumpănă prin care a trecut, în ultima perioadă. Aceasta a fost la un pas de un teribil accident, când se afla cu Viorel Lis, în mașină. Blondina a pierdut controlul volanului, dar din fericire a stabilizat autoturismul la timp și a evitat o tragedie. 

„Am avut o cumpănă foarte mare, eram pe autostradă, mergeam pe București-Pitești, mașina mea e mai uzată, a început să facă mașina ca toți dracii, nu-mi mai aduc aminte bine secundele alea, Viorel începuse să țipe. O jumătate de oră am stat până a venit mașina să ne ajute, a mai fost și un accident, mulțumesc lui Dumnezeu că am scăpat” a mai povestit Oana Lis, la „Agenția VIP”. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro