Cine a fost primul bărbat din viaţa Oanei Lis! Blondina avea 18 ani când l-a cunoscut

+3 click pentru
galerie

Cine a fost primul bărbat din viaţa Oanei Lis! Blondina avea 18 ani când l-a cunoscut © Instagram

Oana Lis este cunoscută drept una dintre cele mai asumate personaje din showbiz-ul românesc. Însă, a ţinut ani buni un subiect departe de spaţiul public. Într-adevăr, unul personal, dar despre care s-au zvonit multe. Cine a fost primul bărbat din viaţa ei? Ei bine, şi-a asumat totul în urmă cu ceva timp şi nu a mai lăsat loc de interpretări.

În anul 2012, Oana Lis a vorbit pentru prima dată despre acest subiect. Atunci, blondina a dezvăluit că primul bărbat din viaţa ei a fost chiar Viorel Lis! Cei doi s-au cunoscut pe când avea ea 18 ani.

O perioadă bună de timp a refuzat să spună adevărul de teamă că nimeni nu ar fi crezut-o. Doar că, menţiona blondina, era o fată săracă cu o situaţie mai delicată în familie şi a considerat că singura avere pe care o poate avea este virginitatea. Aşa că, s-a păstrat pentru un bărbat care să o iubească şi să o respecte. 

Oana şi Viorel Lis şi-au început povestea în anul 1998 şi s-au cununat civil după 11 ani, în anul 2009. 

Drama Oanei Lis. A fost abuzată de propriul părinte

Oana Lis este mereu cu zâmbetul pe buze, dar asta nu înseamnă că a avut o viaţă uşoară. Copilăria ei a fost nefericită şi încă din primii ani de viaţă s-a gândit la suicid. Tatăl ei a abuzat-o, iar ea a încercat ani de zile să treacă peste această traumă. 

De fiecare dată când aude de fetiţe abuzate de proprii părinţi rememorează acele momente îngrozitoare. S-a întâmplat şi anul acesta, când Oana Lis şi-a împărtăşit gândurile cu admiratorii de pe reţelele de socializare.

„Din păcate am trecut prin asta şi nimeni din familie nu mi-a luat apărarea niciodată!!! În «familii» se merge pe principiul „dacă nu vorbim despre asta înseamnă că nici nu s-a întâmplat!”. Mi-e scârbă de acești bărbați”, a scris Oana Lis pe Facebook la începutul acestui an.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro