Oana Lis, "prădată" în propria casă. "A furat aproape tot. Te voi trimite la închisoare"

+3 click pentru
galerie

Oana Lis, "prădată" în propria casă. "A furat aproape tot. Te voi trimite la închisoare" © Instagram

Oana Lis şi-a pus fanii pe gânduri cu cel mai recent mesaj postat pe reţelele sociale. Simpatica vedetă i-a anunţat pe internauţi că a fost "prădată" de hoţi şi că locuinţa i-a fost spartă.

Mai mult decât atât, în aparenţă, Oana Lis spunea chiar că i-a fost furat aproape tot din casă, dar că imaginile au fost surprinse de camere şi a văzut cine este "făptaşul". Ba chiar, Oana Lis spune că ştie şi cine este, iar dezamăgirea este mare pentru că o cunoaşte pe acea persoană. Ei bine, la finalul mesajului postat pe Facebook, vedeta a adăugat un link pe care dacă îl accesezi se presupune că vezi profilul vinovatului. Dar ce credeţi? Surpriză, totul nu este nimic mai mult decât o glumă.

În momentul în care accesezi linkul, acesta te trimite pe propriul Facebook, ceea ce îţi cam dă palpitaţii la început. Dar, aşa cum spuneam, mesajul este doar o glumă menită să mai descreţească frunţile internauţilor.

"Aș dori să-i spun acelei persoane care a venit azi-noapte în casa mea, știind că nu sunt acolo și a furat aproape totul, că ai uitat de DVR-ul care înregistrează tot de la toate camerele din jurul casei. Acum știu cine ești, iar ceea ce mă doare cel mai mult este că te-am considerat o persoana bună, precum familia! Ai la dispoziție ziua de azi să-mi aduci toate bunurile înapoi și să repari ușa sau te voi trimite la ÎNCHISOARE!!! Între timp voi lăsa linkul către profilul tău, pentru ca toata lumea să știe cine ești!!!😤", a scris Oana Lis, în glumă, pe Facebook.

Oana Lis este o femeie cu simţul umorului extrem de dezvoltat, lucru care a ajutat-o enorm în viaţă şi mai ales în aceste momente, când îi este alături mai mult ca niciodată soţului ei. Oana Lis încearcă să-i ridice moralul lui Viorel Lis şi să-l amuze cum ştie ea mai bine.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro