Viorel Lis a şocat lumea mondenă. Îşi doreşte să fie incinerat

+3 click pentru
galerie

Viorel Lis a şocat lumea mondenă. Îşi doreşte să fie incinerat © arhiva

Fostul edil al Capitalei, Viorel Lis, a vorbit despre moartea sa. El mărturiseşte că după ce va trece în nefiinţă va dori să fie incinerat, nu îngropat, iar cenuşa sa fie dusă la casa unde acesta a copilărit.

După ce în urmă cu ceva timp fostul primar al capitalei a ajuns la spital, Oana Lis a făcut declaraţii ce au şocat întreaga lumea. Aceasta a vorbit cu soţul ei, Viorel Lis, despre momentul în care va trece în nefiinţă. Bărbatul îşi doreşte să fie incinerat, iar cenuşa să-i fie dusă la casa natală. 

„Nu e dorinţa mea să fie incinerat. Nu vreau să fiu condamnată că aşa am ales eu, e alegerea lui. Lumea s-a grăbit să comenteze că vreau eu să scap să nu-i mai fac pomeni. Nu ştiu să fac colivă, dar acum colivă găseşti şi la supermarket, la cofetărie. Acum ce să facem, mergem să-i căutăm o vază mişto să-i pun cenuşa”, a spus Oana Lis, potrivit informaţiilor din presă. 

Oana şi Viorel Lis, prima apariţie după problemele de sănătate

Recent, Oana Lis declara că Viorel a fost diagnosticat cu depresie, iar ea, proaspăt ieşită de pe băncile facultăţii de psihologie, încearcă să îl ajute să depăşească această perioadă. "Pe de altă parte, majoritatea oamenilor după ce trec de o vârstă se confruntă cu depresia. Viorel este un om care a avut 2000 de oameni sub conducerea lui. E foarte greu ca dintr-o dată să fii un pensionar normal, după ce ai fost activ toată viaţa, dar eu îl susţin cum pot. Cum îl ajuţi tu să iasă din stările astea?", a spus Oana Lis pentru Antena Stars

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro