Oana Lis, atinsă pe sâni de un bărbat necunoscut! Blondina a făcut totul public: „Cine ești tu oare?”

+3 click pentru
galerie

Oana Lis, atinsă pe sâni de un bărbat necunoscut! Blondina a făcut totul public: „Cine ești tu oare?” © Instagram.com

Oana Lis, unul dintre cele mai transparente personaje din showbizul românesc le-a mai dat încă o dată oamenilor motive de bârfă! Blondina a postat o fotografie pe Instagramul său care l-ar face extrem de gelos pe soțul ei, Viorel Lis!

Amuzantă, directă și transparentă, așa cum o știm cu toții, Oana Lis a mai bifat o ipostază de bârfă! Pe contul ei de Instagram, blondina a postat o fotografie care ridică numeorase semne de întrebare. Mai exact, soția lui Viorel Lis s-a pozat din față, cu decolteul la înaintare, dar detaliul care a atras atenția tuturor a fost faptul că blondina avea, pe sâni, mâna unui bărbat misterios!

Judecând după descrierea Oanei Lis, care suna într-un mare fel: „Ahhhhhh, cine ești tu oare!??...🤔😊” ne dăm seama că blondina nu știa cine o atinge pe sâni cu atâta patos. Dar modul amuzant în care a spus-o ne trimite cu gândul, totuși, la faptul că Viorel Lis este cel care i-a atins bustul generos, iar Oana Lis a vrut doar să le joace o farsă urmăritorilor săi de pe Instagram, care se amuză de fiecare dată de postările ei care mai de care mai haioase. 

Oana Lis, cel mai modest personaj din showbiz

Dacă unele dive de la noi preferă luxul și opulența, Oana Lis nu uită niciodată de unde a plecat și nu îi este rușine să le spună tuturor că a crescut la țară, iar bunica ei este cea care a făcut totul pentru ea. Recent, Oana Lis s-a fotografiat alături de ea, dar și în curtea casei de la țară, acolo unde încă mai folosește toaleta din...aer liber!

„Bună dimineața de la spa, din fundul curții!😂🤣🤪🤗🤗😀😜Nu fii ipocrit și nu uita niciodată de unde ai plecat, pentru că altfel, are viata felul ei ciudat de a-ți reaminti!!!😉🤗” a mai scris Oana Lis, pe Facebook, în urmă cu puțin timp. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro