Oana Lis, incident pe autostradă! "Ce vă făceați voi fără mine"

+3 click pentru
galerie

Oana Lis, accident pe autostradă! "Ce vă făceați voi fără mine" © Facebook

Oana Lis a trăit clipe de panică pe autostradă miercuri, atunci când, aflată în mers, o anvelopă i-a explodat. Ulterior a rămas şi fără baterie şi nu a mai putut porni. 

Oana se afla în maşină cu Viorel Lis atunci când din cauza condiţiilor de drum, dar şi a anvelopelor de vară, s-a produs o explozie. Din fericire, cu multă experienţă la volan, blondina a reuşit să redreseze maşina şi nu a făcut accident. Ulterior însă, autoturismul nu a mai pornit, aşa că a fost nevoie să ceară ajutor pentru a putea ajunge. 

"Mamă, dragii mei, mare cumpăna am avut ieri pe autostradă! Din cauza denivelărilor de pe asflat, condițiilor meteo-ploua combinate cu cauciucuri de vara, uzate, mi-a explodat un cauciuc,apoi mi-a rămas şi masina fără baterie! Multumesc lui Dumnezeu, încă o dată am simțit ajutor divin într-un moment cheie, căci nefiind în coloană de tiruri ce erau la 5 min de mine, am reușit să redresez maşina şi să nu derapez!

Mare noroc avem şi cu internetul acum, am găsit repede un site specializat! Mulţumim pentru depanarea rapidă! Bine că n-am pățit numic grav!!! Că eu ca eu, dar nu stiu ce vă făceați voi fără mine!!!! Viaţa e cea mai importantă ai fiecare secunda contează!!! 😉🤗🤗", a scris Oana Lis. 

Oana Lis, despre cea mai mare dramă din viaţa sa

Oana Lis a fost abuzată de propriul tată. Abia după foarte mulţi ani şi-a făcut curaj să vorbească despre acest incident din viaţa ei. Blondina a povestit cum la un moment dat s-a gândit chiar şi la sinucidere. Din fericire, a reuşit cumva să treacă peste.

„Din păcate am trecut prin asta şi nimeni din familie nu mi-a luat apărarea niciodată!!! În «familii» se merge pe principiul „dacă nu vorbim despre asta înseamnă că nici nu s-a întâmplat!”. Mi-e scârbă de acești bărbați”, a scris Oana Lis.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest