FOTO/ În timp ce Culiță Sterp se bucură de vacanță pe tărâmul milionarilor, Carmen de la Sălciua pozează goală în așternuturi. Fotografia i-a bagat în boală pe bărbați

+3 click pentru
galerie

FOTO/ În timp ce Culiță Sterp se bucură de vacanță pe tărâmul milionarilor, Carmen de la Sălciua pozează goală în așternuturi. Fotografia i-a bagat în boală pe bărbați © arhiva

Mai sunt sau nu împreună? Aceasta-i întrebarea pusă de mii de fani. Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua s-au separat, cel puțin pentru câteva zile. Artistul se află în vacanță în Dubai, iar Carmen de la Sălciua își face de cap. Artista a pozat goala în așternuturi, iar fanii sunt în extaz.

Fie că au luat-o pe drumuri separate sau nu, Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp par că nu-și duc prea tare dorul unul altuia. Cântărețul se bucură de o vacanță de lux pe tărâmul milionarilor, iar Carmen de la Sălciua pozează sexy pentru admiratorii ei. Astăzi, cântăreața de muzică de petrece a postat pe contul său de socializare o fotografie bombă din așternuturi. Vedeta a decis să le facă dimineața mai frumoasă celor care o urmăresc, iar cu această imagine cu siguranță asta a și reușit: ”Buna dimineața din așternuturi 🤪!”, a scris vedeta. 

Se poate observa că tânăra profită din plin lipsa lui Culiță Sterp, doarme singură sau cel puțin asta lasă se vadă. Totuși, cineva i-a făcut fotografia, așa cum și pe Culiță Sterp cineva l-a fotografiat tot timpul. Să fie vorba oare despre noi relații? Așteptam răspunsul chiar de la cei doi, însă până atunci urmărim imaginea demențială cu Carmen de la Sălciua, direct pe contul său de Instagram.

Ce spune Carmen de la Sălciua despre presupusa despărțire

La doar câteva săptămâni de la împăcare, Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua s-ar fi despărțit. Motivul încă nu se știe, însă au apărut zvonuri că au decis, din nou, să nu mai formeze un cuplu. „Am fost la eveniment. Am avut aseară eveniment cu el, cu formaţia lui. Noi vorbim. Nici nu ştiu de unde s-au dedus lucrurile acestea”, a spus Carmen de la Sălciua. Ulterior însă nu a vrut să mai dea detalii despre relația ei cu Culiță Sterp. 
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro