Carmen de la Sălciua, adevărul despre relația cu Culiță Sterp. Cei doi sunt împreună, din nou. ”Ne iubim”

+3 click pentru
galerie

Carmen de la Sălciua, adevărul despre relația cu Culiță Sterp. Cei doi sunt împreună, din nou. ”Ne iubim” © instagram

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp s-au împăcat, din nou. Cei doi au plecat în vacanță, acolo unde au reușit să petreaca momente frumoase împreună și să-și împărtășească iubirea unul altuia. Mai mult, artiștii au decis să le transmită și fanilor cât de mult se iubesc. 

După ce s-au despărțit, iar apoi s-au împăcat de câteva ori, se pare că Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp sunt pe drumul cel bun, iar relația acestora merge din ce în ce mai bine. Cei doi au plecat într-o vacanță frumoasă, departe de România, unde au petrecut alături de sora lui Culiță Sterp, dar și de cumnatul acestuia. Cei 4 au fost exact ca o familie, iar momentele dintre Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua au fost împărtășite și pe conturile de socializare ale celor doi. 

Dragostea plutește în aer pentru Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua, iar acum abia începe povestea lor de iubire, din ce spune Carmen de la Sălciua pe contul său de Instagram. Aceștia sunt foarte apropiați și se pare că despărțiriile nu îi țin foarte mult, dat fiind faptul că acum sunt din nou fericiți. ”Ce e bun abia acum începe pentru noi 🖤♥️ Ne iubim ,suntem bucurosi ,sănătoși ....și puternici împreuna 👌🏼🤪♥️!”, a scris Carmen de la Sălciua pe pagina ei de socializare, în dreptul unei fotografii cu cei doi. 

Fanii sunt foarte fericiți și le-au transmis acestora cele mai bune gânduri. ”Orice obstacol în dragoste, nu face altceva decât să o întărească! ”, a scris și Culiță lângă o imagine în care o țin strâns în brațe pe cea care i-a furat inima. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro