Carmen de la Sălciua, dezvăluiri sincere în văzul tuturor: ”Femeia nu e aparat de făcut copii”

+3 click pentru
galerie

Carmen de la Sălciua, dezvăluiri sincere în văzul tuturor: ”Femeie nu e aparat de făcut copii” © arhiva

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi. Dacă în ultima perioadă a fost în centrul atenției datorită relației cu Culiță Sterp, Carmen de la Sălciua a decis să este momentul să răspundă sincer la întrebările adresate de fani pe contul său de socializare. Una dintre ele a făcute pe artistă să ”răbufnească”

Carmen de la Sălciua este una dintre vedetele de la noi foarte implicate atunci când vine vorba despre contul de socializare. Cântăreața de muzică de petrecere postează zilnic fotografii și filmulețe și își ține fanii la curent cu tot ceea ce face în carieră, dar chiar și în viața persoanlă. Vedeta a decis să le răspundă fanilor la curiozități, iar una dintre întrebări i-a atras atenția mai mult, artista dând un răspund foarte serios. Unul dintre fani a întrebat-o pe artistă cum i se pare fraza: ” Femeia trebuie să meargă întotdeauna după bărbat”, iar în doar câteva momente a venit și cu răspunsul ”Așa este! Trebuie să meargă după bărbat... dar ca sa se întâmple asta bărbatul trebuie să fie înțelept! Trebuie să o respecte, să o iubească în așa mod încât ea să simtă pur și simplu că asta trebuie să facă...mulți bărbați și multe femei înteleg greșit ceea ce scrie în cartea Sfântă! Femeia nu e un aparat de făcut copii și nici slujnică...Iar replica cu ”eu sunt bărbat” folosită ca scuza a greșelilor...este de fapt motivul tuturor despărțirilor ale multora din relații! Să respectăm femeia, să respectăm bărbatul...să ne respectăm între noi...că doar așa putem conviețui fără conflicte”, a scris vedeta pe pagina sa de socializare. 

Relația dintre Carmen și Culiță este una sub semn de întrebare. În urmă cu doar câteva luni au anunțat marea împăcare, însă se pare că relația nu mai merge exact ca la început. Cei doi vor să repare lucrurile și să fie din nou un cuplu fericit, spre bucuria tuturor celor care îi admiră.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro