FOTO / Culiță Sterp, ești chiar tu? Imagini rare cu artistul, din copilăria sa. Ce părere ai de transformarea lui?

+3 click pentru
galerie

FOTO / Culiță Sterp, ești chiar tu? Imagini rare cu artistul, din copilăria sa. Ce părere ai de transformarea lui? © arhiva

Culiță Sterp este unul dintre cei mai râvniți bărbați din showbiz. Cântărețul se bucură de o carieră de succes, dar și de admirația miilor de fane. Fetele sunt în delir atunci când acesta își face apariția, însă puține știu cum arăta artistul lor preferat în copilărie. 

Culiță Sterp reușește să frângă inimile tuturor admiratoarelor, iar asta se datorează farmecului său cu care se prezintă la evenimentele, dar și pe contul de social media. Cântărețul a fost căsătorit cu Carmen de la Sălciua, dar între timp au divorțat, spre bucuria tuturor admiratoarelor. Singur nu a stat pentru mult timp, deoarece tânărul s-a întors înapoi în brațele fostei sale soții, însă acum se pare că cei doi s-au certat din nou sau cel puțin pentru o perioadă au fost seperați din ce am putut observa pe conturile celor doi de socializare. 

Dacă acum este unul dintre cei mai doriți bărbați, în copilărie tânărul era un băiat obișnuit, dar care și-a păstrat câteva trăsături caracteristice de care fanele sunt impresionante chiar și acum. Tânărul și-a dorit dintotdeauna să devină cântăreț, iar visul lui s-a îndeplinit, astfel că acum este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi.

Drama pe care Culiță Sterp o vrea uitată

Chiar dacă totul pare bine și frumos în viața lui Culiță Sterp, cântărețul a trecut printr-o perioadă grea. Acesta a fost implicat în urmă cu ceva timp într-un accident, alături de frații săi. Tânărul a adormit la volan și astfel ar fi putut produce o mare tragedie

„Am avut un accident toți patru, acum cinci ani. Veneam de la mare cu microbuzul nostru...Eu conduceam, pe acolo aproape de casă, la vreo 15 km aproape de casă m-a luat somnul...s-a întâmplat, am dus mașina în cap acolo într-un șant, dar am avut noroc mare. Un băiat și-a rupt piciorul, s-a lovit rău la cap, dar am avut noroc că ne-a scăpat Dumnezeu cu bine din tot. Mama era distrusă, era singură acasă...a anunțat-o cineva că am făcut accident, iar ea se ruga măcar unul să mai fie în viață, pentru că cineva i-a spus că a fost foarte grav”, a povestit Culiță Sterp, pentru „Agenția VIP” în urmă cu câteva luni.  

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro