Carmen de la Sălciua este îndrăgostită până peste cap! Cadoul la care unele cupluri doar visează

+3 click pentru
galerie

Carmen de la Sălciua este îndrăgostită până peste cap! Cadoul la care unele cupluri doar visează © Instagram

Criticile și răutățile nici măcar nu o ating! Carmen de la Sălciua se menține fermă pe poziții și se pregătește să celebreze unul dintre cele mai minunante sentimente: iubirea.

Deși presa a tot vuit în urma despărțirii sale de Culiță Sterp, Carmen de la Sălciua merge tot înainte, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal.

Vedeta este gata să-i ofere iubitului un cadou la care majoritatea cuplurilor doar visează: o piesă!

„New clip peste câteva zile. Totul despre iubire și despre cel mai frumos sentiment posibil... acela de a fi îndrăgostit!”, a scris Carmen de la Sălciua, pe rețelele de socializare.

Carmen de la Sălciua, prima reacție după ce au apărut poze cu ea goală

Carmen de la Sălciua recunoaște că ea este protagonista pozei indecente, în care apare goală pușcă și îmbrăcată doar cu un corset ce lasă zonele intime la vedere. Artista își asumă decizia de a poza goală și dă vina pe fostul soț care, spune ea, ar fi vinovat de răspândirea imaginii pe internet.

„Asta e o poză de câțiva ani! Îmi făcusem o poza în oglindă cum cred că își face fiecare femeie! Se observa un corset! Tocmai îmi cumpărasem un corset de remodelare al taliei și îmi făcusem poza în oglindă! Cum fostul soț mi-a spart parola de la telefon, a luat poza din galeria foto împreună cu fosta mea cumnata și au distribuit-o pe toate grupurile! Probabil e un deliciu pentru ei să îmi facă rău! Am purtat o discuție cu părinții mei! Mama suferă foarte mult, dar i-am explicat că trebuie să fie tare! Mama e o femeie credincioasă, noi suntem oameni cărora nu le place să intre în scandaluri! Probabil ați văzut că nimeni din familia mea nu a scos un cuvânt! Judecați voi cum doriți! Am fost învățată să întorc și celălalt obraz, nu să mă răzbun! Dumnezeu ne judecă pe toți!”, a explicat Carmen de la Sălciua.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro