Carmen de la Sălciua, prima reacție după ce au apărut poze cu ea goală: „Mama suferă foarte mult”

+4 click pentru
galerie

Carmen de la Sălciua, prima reacție după ce au apărut poze cu ea goală © Instagram

După ce au apărut imagini compromițătoare, publicate pentru prima oară pe www.spynews.ro, Carmen de la Sălciua rupe tăcerea și face declarații despre „episodul” care a pus internetul pe jar.

Carmen de la Sălciua recunoaște că ea este protagonista pozei indecente, în care apare goală pușcă și îmbrăcată doar cu un corset ce lasă zonele intime la vedere.

Artista își asumă decizia de a poza goală și dă vina pe fostul soț care, spune ea, ar fi vinovat de răspândirea imaginii pe internet.

„Asta e o poză de câțiva ani! Îmi făcusem o poza în oglindă cum cred că își face fiecare femeie! Se observa un corset! Tocmai îmi cumpărasem un corset de remodelare al taliei și îmi făcusem poza în oglindă! Cum fostul soț mi-a spart parola de la telefon, a luat poza din galeria foto împreună cu fosta mea cumnata și au distribuit-o pe toate grupurile! Probabil e un deliciu pentru ei să îmi facă rău! Am purtat o discuție cu părinții mei! Mama suferă foarte mult, dar i-am explicat că trebuie să fie tare! Mama e o femeie credincioasă, noi suntem oameni cărora nu le place să intre în scandaluri! Probabil ați văzut că nimeni din familia mea nu a scos un cuvânt! Judecați voi cum doriți! Am fost învățată să întorc și celălalt obraz, nu să mă răzbun! Dumnezeu ne judecă pe toți!”, a explicat Carmen de la Sălciua, pentru wowbiz.ro.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro