Carmen de la Sălciua s-a întors în braţele fostului iubit? Adevărul spus chiar de către bărbat

+3 click pentru
galerie

Carmen de la Sălciua s-a întors în braţele fostului iubit? Adevărul spus chiar de către bărbat © arhiva

După ce au apărut mai multe zvonuri cum că artista Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp și-au spus din nou adio, iată că acum apar informații noi în acest caz. Se pare că vedeta a ajuns din nou în brațele fostului, iar bărbatul are primele declarații. 

După ce s-a despărţit de Culiţă, în urmă cu puţin timp, s-a tot vorbit că artista Carmen de la Sălciua s-ar fi împăcat cu nimeni altul decât Cosmin Isăilă. Ba mai mult, o persoană din anturajul lui Carmen ar fi povestit că cei doi chiar s-ar fi întâlnit şi ar fi petrecut câteva ore bune ... împreună. Sătul să audă toate aceste lucruri, Cosmin a decis să facă lumină. 

"Nu, nu este adevărat nimic! Nu mai ştiu nimic din ce face ea acum. Acestea sunt nişte minciuni. Probabil cineva nu are ce face.", a povestit acesta. 

Şi pentru că a vrut să pună capăt acestor speculaţii, bărbatul a povestit exact cum stau lucrurile între el şi Carmen. 

"Eu şi Carmen nu am mai vorbit deloc din vară, de când am încheiat relaţia. Nu se pune problema de împăcare. Ea e pe drumul ei, eu pe al meu.", a mai precizat fostul iubit al lui Carmen de la Sălciua. 

Ce spunea Carmen de la Sălciua despre Culiță Sterp și împăcarea cu acesta

După împăcarea cu artistul Culiță Sterp, Carmen de la Salciua a postat pe pagina ei de socializare un mesaj emoționant ce a ajuns imediat la inimile fanilor. 

"​Atunci nu credeam, însă timpul coace cireșele...cum e o vorbă! Am crezut cu tărie în deznodământul acestei căsnicii! Ceva...mai puternic decât mine a lucrat în sufletul meu și mi s-au schimbat ideile! Atunci am acceptat să vină în viața mea ce îmi era probabil predestinat să vină! Și așa s-a produs împăcarea!", scria bruneta pe contul ei de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro