Schimbare de proporții pentru Carmen de la Sălciua! Așa rar ai ocazia să o vezi: "Ai slăbit mult" / FOTO

+3 click pentru
galerie

Schimbare de proporții pentru Carmen de la Sălciua! Așa rar ai ocazia să o vezi: "Ai slăbit mult" / FOTO © Facebook

O vezi tot timpul aranjată, îmbrăcată elegant și machiată, însă în timpul liber este complet diferită! Carmen de la Sălciua a făcut o serie de schimbări în ultima perioadă și, mai mult decât atât, de când s-a împăcat cu Culiță Sterp pare că radiază de fericire.

Carmen de la Sălciua a slăbit în ultimele luni și a învățat să își etaleze din ce în ce mai bine silueta și formele. Cea mai recentă fotografie cu ea o prezintă așa cum fanii au destul de rar ocazia să o vadă: îmbrăcată sport, cu părul prins, în drum spre sala de fitness, acolo unde se antrenează pentru a-și păstra silueta. 

"Vremea ploioasă nu mă ține în casă! Dimpotrivă mă motivează sa ies să fac mișcar ! Voi ce faceți azi? ❤️", a scris Carmen de la Sălciua pe rețelele de socializare. 

Cu o pereche de pantaloni gri care-i lasă la vedere picioarele tonifiate și o bluză roz, care scoate în evidență sânii, Carmen de la Sălciua a făcut furori pe pagina sa. Are și o geantă roz, acolo unde își ține probabil echipamentul pentru sport. 

"Ai slăbit mult / Ești superbă / Ești foarte frumoasă, ne încânți cu melodiile tale / Foarte frumoasă / Ești minunată!", au reacționat admiratorii lui Carmen de la Sălciua. 

S-a împăcat cu Culiță Sterp

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp formează din nou un cuplu, la câteva luni după ce au divorțat. Cei doi au făcut anunțul în urmă cu câteva săptămâni, de ziua de naștere a cunoscutei cântărețe, deși oamenii și-au dat seama de acest lucru încă de dinainte. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest