Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp, din nou împreună. Marea împăcare sau o pură coincidență

+3 click pentru
galerie

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp, din nou împreună. Marea împăcare sau o pură coincidență © arhiva

Spynews.ro a aflat în exclusivitate,în urmă cu doar câteva zile, că relația lui Culiță Sterp cu Carmen de la Sălciua a luat sfârșit din nou. Totuși, niciunul nu a confirmat până acum acest lucru, însă mai multe detalii au ieșit la iveală. Să fie vorba despre separare sau sunt în continuare împreună?

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au o poveste de iubire mult mai specială. După ce s-au căsătorit, au decis să divorțeze, iar aceasta a fost plin de scandaluri și informații bombă ce au atras atenția tuturor fanilor. După ceva timp, mai exact în urmă cu doar câteva săptămâni, cei doi s-au afișat din nou împreună. Carmen apare în videoclipul lui Culiță și același lucru l-a făcut și el pentru videoclipul artistei. Mai mult de atât, au postat fotografii împreună pe conturile de socializare, iar Carmen a fost prezentă chiar și la nunta surorii lui Culiță.

Acum, în exclusivitate pentru Spynews.ro, surse din anturajul celor doi au dezvăluit că au decis din nou să se separe, iar asta pare că este adevărat. În timp ce Culiță se afla în Dubai, Carmen se afla în țară și niciunul nu avea treabă cu celalalt. 

Sunt din nou împreună?

În urmă cu puțin timp, Carmen de la Sălciua a postat pe contul său de socializare o fotografie în care se afla în aeroport, iar aproximativ în același interval de timp și Culiță a postat un filmuleț care îl surprinde tot într-un aeroport. Să fie vorba oare despre același loc sau totul este o coincidență atât de bună? Oare atât de mult se potrivesc cei doi încât postează aproape în același timp dintr-un loc asemănător? Coincidneța este mult prea mare, însă așteptam ca atât Culiță, cât și Carmen de la Sălciua să spună fanilor adevărul: Dacă mai sunt sau nu împreună!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro