FOTO / Îi priește dragostea! Cum a ajuns să arate Carmen de la Sălciua, după ce s-a împăcat cu Culiță Sterp

+3 click pentru
galerie

FOTO / Îi priește dragostea! Cum a ajuns să arate Carmen de la Sălciua, după ce s-a împăcat cu Culiță Sterp © Instagram.com

Am putea spune că îi priește dragostea! De când s-a împăcat cu fostul soț, Carmen de la Sălciua este numai zâmbet, dar și numai...pătrățele! Artista are foarte multă grijă de imaginea ei și tocmai de aceea acordă o atenție deosebită vizitelor sa sală, pentru a fi mereu în formă. 

Carmen de la Sălciua nu a fost niciodată o femeie grasă, dar a avut, la un moment dat, probleme cu kilogramele în plus. Artista a reușit să slăbească într-un timp record, iar acum merge foarte des la sală, pentru a se menține în acest fel, într-o formă de zile mari. 

Cum s-a schimbat Carmen de la Sălciua, după împăcarea cu fostul soț

Mai mult, Carmen de la Sălciua ține și un regim alimentar sănătos și are foarte multă grijă la alimentele pe care le consumă, căci știm cu toții că un corp frumos se întreține cu mâncăruri delicioase, dar sănătoase și cu mult, mult sport!

Pe contul ei de Instagram, Carmen de la Sălciua a publicat o fotografie în care le-a arătat fanilor săi roadele muncii la sală. Artista se poate mândri cu un abdomen plat, plin de pătrățele, picioare subțiri și o talie de viespe. Internauții au fost foarte încântați de ceea ce au văzut și, așa cum era de așteptat, i-au admirt corpul lui Carmen de la Sălciua. 

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp, mai îndrăgostiți ca niciodată

De când s-au împăcat, Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp sunt mai fericiți ca niciodată! Cei doi au anunțat marea împăcare chiar de ziua de naștere a lui Culiță Sterp, dar și prin intermediul celei mai noi melodii lansate de artist, în care Carmen apare în videoclip. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest