FOTO / Nici nu s-au împăcat bine, că deja îi face toate poftele! Ce cadou fabulos a primit Carmen de la Sălciua, de la Culiță Sterp

+4 click pentru
galerie

FOTO / Nici nu s-au împăcat bine, că deja îi face toate poftele! Ce cadou fabulos a primit Carmen de la Sălciua, de la Culiță Sterp © arhivă

Eheee, mare e dragostea, dar mare e și atenția! Nici nu s-au împăcat bine, că artistul Culiță Sterp a și început să o răsfețe pe Carmen de la Sălciua cu tot ce consideră el că merită focoasa brunetă!

S-au iubit, s-au despărțit, s-au împăcat iar și acum sunt cei mai fericiți! Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp se iubesc din nou cu mare patos și se pare că de această dată, nimeni și nimic nu mai poate sta în calea fericirii lor. 

Cum și-a surprins Culiță Sterp, iubita

Și, pentru a-i arăta femeii iubite cât de dor i-a fost de ea în toată perioada în care nu au mai fost împreună, Culiță Sterp i-a făcut lui Carmen de la Sălciua un cadou extrem de drăguț, special pentru ea. Mai exact, cântărețul i-a dăruit artistei un ursuleț din flori de săpun, desigur, de culoare roz, căci cu toții știm cât de mult iubește Carmen de la Sălciua această culoare!

Pentru că a fost extrem de fericită și încântată de cadoul primit, Carmen de la Sălciua s-a pozat cu ursulețul de la Culiță în brațe și a postat imediat imaginea pe contul ei de Instagram. 

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp s-au împăcat

După mai bine de 1 an în care fiecare dintre ei și-au văzut de viața lor pe cont propriu sau în brațele altor persoane, acum, Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua sunt din nou împreună și sunt cum nu se poate mai fericiți. Cei doi și-au anunțat împăcarea în urmă cu aproape 2 săptămâni, fix de ziua de naștere a lui Culiță Sterp. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest