Carmen Harra a prezis din 2016 separarea dintre Andreea Bălan și George Burcea. ''Ea va avea altă căsnicie''

+3 click pentru
galerie

Carmen Harra a prezis din 2016 separarea dintre Andreea Bălan și George Burcea. ''Ea va avea altă căsnicie'' © Instagram

Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit, iar vestea a luat pe toată lumea prin surprindere. De fapt, pe aproape toată lumea. Carmen Harra spune că se aștepta să se ajungă aici.

Vestea bombă a despărțirii dintre George Burcea și Andreea Bălan nu a uimit-o deloc pe Carmen Harra, care a precizat că ea a anunțat separarea lor încă din urmă cu patru ani.

Celebra clarvăzătoare a precizat, vineri seara la Agenția Vip de la Antena Stars, că în 2016 ea a făcut declarații despre cuplul George Burcea-Andreea Bălan, despre care a spus că nu va merge. Carmen Harra are și o explicație pentru neînțelegerile dintre ei, spunând că nu sunt compatibili din punct de vedere energetic.

''În 2016 am spus că este o relaţie condamnată la ceva care nu o să meargă. Ea este cea care se va hotărâ să pună punct relaţiei. Am spus că vor avea doi copii. Relaţia nu avea cum să supraviețuiască pentru că ei din punct de vedere energetic nu sunt compatibili. Nu cred că se poate face nimic, decât să găsească o soluţie să crească copiii, să aibă şi mamă şi tată, să rămână prieteni'', a spus Carmen Harra la Antena Stars.

Chiar dacă acum este o perioadă grea pentru Andreea Bălan, Carmen Harra are vești bune pentru ea și spune că artista își va întâlni, la un moment dat, sufletul pereche. Ba chiar peste doi ani, spune Carmen Harra, va apărea altcineva în viața simpaticei artiste, care o va face să uite toată suferința.

''Ea va avea o altă căsnicie şi viaţa merge mai departe. Ea atrage persoane care o vor face să sufere, cu care ea nu rezistă într-o relaţie, dar poate să treacă peste asta. Peste doi va apărea altcineva care îi va aduce echilibru'', a spus Carmen Harra.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro