George Burcea, prima reacție după ce a fost surprins alături de altă femeie: „Primește-mă în brațele tale”

George Burcea, prima reacție după ce a fost surprins alături de altă femeie: „Primește-mă în brațele tale” © Instagram

Deși este „aprins” scandalul despărțirii dintre Andreea Bălan, niciuna dintre părți nu a făcut până acum declarații directe. George Burcea a preferat să atragă atenția către cea care încă îi este soție, în timp ce cântăreața a ținut doar să confirme că nu mai sunt împreună, fără a da prea multe detalii.

Recent, paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe George Burcea în compania unei femei misterioase. Totul s-a întâmplat la scurt timp după ce actorul s-a mutat, cu tot cu obiecte personale, din locuința Andreei Bălan.

Prima reacție a lui George Burcea

După ce Spynews.ro a publicat imagini exclusive cu mutarea lui George Burcea și cu modul în care și-a petrecut primele câteva zile departe de locul unde dormea alături de Andreea Bălan, actorul a avut și prima activitate în mediul online.

Pe paginile de socializare, George Burcea a scris un text artistic, în care își declară iubirea pentru teatru, activitatea care pare să îl țină pe picioare în această perioadă dificilă.

„Aș muri cu tine de gât, teatrule, și te-aș săruta până ți-aș face urme pe podele. Primește-mă și astă seară în brațele tale și dă-mi liniște, zâmbete, lacrimi. Dă-mi bucurie să bucur oamenii, să-mi bucur sufletul, prietenii, dușmanii”, a scris George Burcea, pe rețelele de socializare.

Vă reamintim că George Burcea și Andreea Bălan s-au separat, după ce mai multe probleme au apărut în relația lor. Până acum, niciunul nu a vorbit direct despre motivele separării, însă cântăreața a ținut să menționeze că „tot ce s-a scris în presă este adevărat”.

În această perioadă, în presă s-a scris că Burcea a fost prins drogat la volan și că problemele în cuplu au apărut după ce actorul a început să scrie la o carte despre viața lui.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro