Carmen Şerban, cadou inedit de ziua ei! Artista şi-a sărbătorit ziua la Ierusalim

+4 click pentru
galerie

Carmen Şerban, cadou inedit de ziua ei! Artista şi-a sărbătorit ziua la Ierusalim © Instagram

Carmen Şerban, una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din ţară, a ales să-şi petreacă ziua de naştere la Ierusalim. Puţini sunt cei care ştiu că vedeta este o împătimită a locurilor sfinte! 

Carmen Şerban este fără îndoială una dintre cele mai bune voci din România, având o carieră de-a dreptul impresionantă de-a lungul anilor. Nu mai are rost să vorbim despre voce şi talent, deoarece cu toţii ştim că artista umple săli întregi cu energia de care dă dovadă. 

Ei bine, viaţa nu a fost mereu roz cu Carmen Şerban şi i-a pus în cale mai multe piedici, peste care artista a reuşit să treacă cu brio, devenind din ce în ce mai puternică. De aceea, a considerat că mersul la diferite pelerinaje în locurile sfinte o va ajuta. Zis şi făcut! Artista a luat la pas mai multe mânăstiri, devenind o împătimită a acestor lăcaşe. 

Aşa a făcut şi de ziua ei, când şi-a "dăruit" un pelerinaj la Ierusalim. Carmen Şerban şi-a petrecut ziua de naştere pe tărâmuri sfinte şi a împărtăşit totul cu fanii de pe Instagram, cântăreaţa fiind foarte activă în mediul online. 

"De ziua mea, care a fost pe 02 Martie, mi-am oferit cel mai frumos cadou, un mic pelerinaj la locurile sfinte. Inițial, am vrut ca să merg doar singură, însă până la plecarea spre Țara Sfântă, am devenit un grup de 12 persoane, format din rude, prieteni și colegi. Mi-a fost alături inclusiv mama mea, care a călătorit pentru prima oară în viața ei, cu avionul. Totul a fost plăcut, interesant și relaxant! Sper că în curând o să repet figura, mai ales pt faptul că m-am descurcat foarte bine și în postura de organizator al acestei călătorii! O primăvară frumoasă, tuturor! 🙏❤️🎵🍀🌸", a scris vedeta. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro