Carmen Șerban își onorează contractele după moartea tatălui său: "Mirii din această seară nu trebuie să suporte consecințele"

+3 click pentru
galerie

Carmen Șerban își onorează contractele după moartea tatălui său: "Mirii din această seară nu trebuie să suporte consecințele" © Facebook

Carmen Șerban a trecut recent printr-o încercare grea a vieții. Tatăl ei s-a stins din viață, veste ce a înlăcrimat-o și a întristat-o profund. Chiar și așa, meseria e meserie, iar ea își onorează în continuare contractele. 

Carmen Șerban a publicat pe pagina sa un mesaj pentru răutăcioșii care s-au grăbit să o critice. Vedeta înțelege cât de imprtante sunt contractele și prezența ei la evenimentele unde a fost invitată, motiv pentru care își face meseria, indiferent de situația prin care trece. 

"Pentru cei care au mai puțină minte, îi informez că acesta este serviciul meu. Prestez servicii artistice, cântând la evenimente. Contractul din această seară, a fost încheiat cu un an în urmă. Mirii din această seară nu trebuie să suporte consecințele situației prin care trec eu, acum. Mulțumesc celor înțelepți și care înțeleg situația. Pe de altă parte, nu cred că având un deces în familie, careva din cei care au comentat aiurea, își întrerup serviciul pt 6 luni sau pt un an. Să fiți Fericiți și binecuvântați de bunul Dumnezeu!", a scris Carmen Șerban.

Tatăl lui Carmen Șerban era bolnav de mulți ani

Părintele artistei avea probleme de sănătate de mulți ani, iar soția lui, care este mai mică cu zece ani decât soțul său, a avut grijă de el în toată această perioadă dificilă. În primăvară, tatăl lui Carmen Șerban a fost operat și a avut nevoie să fie chiar și resuscitat, așa cum povestea artista la vremea respectivă. Pe 15 septembrie acesta s-a stins din viață. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro