Carmen Șerban, prima zi de naștere fără tatăl ei. ”Îmi e foarte greu”

+3 click pentru
galerie

Carmen Șerban, prima zi de naștere fără tatăl ei. ”Îmi e foarte greu” © arhiva

Carmen Șerban a trecut prin cea mai grea perioadă. Tătăl ei s-a stins anul trecut, iar cântăreața nu greu poate depăși momentul. Recent și-a sărbătorit ziua de naștere, iar aniversarea a fost cu totul altfel fără părintele ei.

Carmen Șerban a trecut prin clipe extrem de grele, anul trecut. Tatăl cântăreței s-a stins din viață, iar artista, care era foarte apropiată de părintele ei, a fost extrem de afectată de dispariția acestuia.

În urmă cu doar câteva zile, Carmen Șerban și-a sărbătorit ziua de naștere, iar aniversarea sa a fost cu totul altfel, mult mai grea, pentru că tătăl ei nu a mai putut să îi fie alături, fie fizic sau la telefon, așa cum o făcea de obicei.

Invitată în platoul ”Agenția Vip” de la Antena Stars, Carmen Șerban a mărtusiti că îi este foarte greu fără tatăl sau, dar totodată îl simte mereu aproape de ea. ”Îmi e foarte greu fără tată (...) toată casa l-a visat, toți l-au visat, numai eu nu. (...) îl simt că e lângă mine.”, a spus artista. 

De ziua sa a călătorit la Ierusalim

Carmen Șerban a vrut că ziua sa de naștere să fie cu totul altfel, așadar a ales că în acest an să meargă la Ierusalim. Din excursie nu a lipsit mama ei.

"De ziua mea, care a fost pe 02 Martie, mi-am oferit cel mai frumos cadou, un mic pelerinaj la locurile sfinte. Inițial, am vrut ca să merg doar singură, însă până la plecarea spre Țara Sfântă, am devenit un grup de 12 persoane, format din rude, prieteni și colegi. Mi-a fost alături inclusiv mama mea, care a călătorit pentru prima oară în viața ei, cu avionul. Totul a fost plăcut, interesant și relaxant! Sper că în curând o să repet figura, mai ales pt faptul că m-am descurcat foarte bine și în postura de organizator al acestei călătorii! O primăvară frumoasă, tuturor!”, a scris vedeta pe pagina sa în urmă cu mai multe zile. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro