Carmen Șerban, tristețe fără margini la 6 luni de la moartea tatălui! ”Aș da tot ce am să-l mai îmbrățișez măcar o dată” 

+3 click pentru
galerie

Carmen Șerban, tristețe fără margini la 6 luni de la moartea tatălui! ”Aș da tot ce am să-l mai îmbrățișez măcar o dată” © Instagram

Durere apăsătoare pe sufletul lui Carmen Șerban! La 6 luni de la moartea tatălui, artista simte că nu poate trece peste, transmițându-le fanilor mai multe gânduri în mediul online! 

Carmen Șerban este fără doar și poate una dintre cele mai bune voci de la noi din țară. Cu zâmbetul pe buze și plină de energie, viața artistei nu a fost mereu tocmai roz. Pe lângă toate problemele pe care le-a întâmpinat de-a lungul timpului, blondina și-a pierdut tatăl în urmă cu șase luni. 

Din acel moment, multe lucruri s-au schimbat în viața ei și a început să pună mai mult preț pe membrii familiei. Recent, pe contul de Instagram, acolo unde este mereu în contact cu cei care o apreciează, Carmen Șerban a ales să așterne câteva gânduri în dreptul unor poze cu ea de la mormântul tatălui. 

Cântăreața se simte tristă și îi este greu să treacă peste pierderea suferită. Aceasta le-a transmis internauților că ar da orice să-și mai strângă părintele măcar o dată în brațe. De asemenea, nu banii sau faima contează în viața, ci timpul petrecut alături de cei dragi, iubirea, familia și credința, le-a mai spus vedeta celor din mediul online. 

”În urmă cu 6 luni, în data de 15 Septembrie 2019, tatăl meu a plecat din această lume! 🖤🙏🖤 Aș da tot ce am pe lumea asta, dacă aș putea ca să-l mai îmbrățișez pe tata, măcar o dată! Totodată, cu apariția acest virus, mulți dintre cei speriați și dezinformați, au arătat că pot umple frigiderele altora, fără ca să plătească! Plata o vor face oricum, dar în timp! Multă ură, multă sălbăticie, mulți nesimțiți și dezumanizați, puțină Credință, iar iubirea pentru semenii noștrii este aproape inexistentă. Să ne dea Dumnezeu fiecăruia, după cum ne este sufletul! Urez sănătate, fiecărui om de pe planetă, atât cât dă Dumnezeu fiecăruia în parte! Să fim calmi și optimiști! 🙏❤️🎵”, a scris ea. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro