Nici nu i s-a născut copilul, dar deja strânge cadouri pentru el! Carmen Simionescu, surprinsă de iubit cu un dar emoționant

+3 click pentru
galerie

Nici nu i s-a născut copilul, dar deja strânge cadouri pentru el! Carmen Simionescu, surprinsă de iubit cu un dar emoționant © Instagram

Carmen Simionescu se află în al doilea trimestru de sarcină și este extrem de fericită! De curând, frumoasa brunetă a primit un cadou inedit din partea iubitului ei, Bogdan Căplescu și desși nu i-a fost dăruit ei, ci copilului, artista a fost extrem de încântată.

Bogdan Căplescu, iubitul lui Carmen Simionescu a cumpărat o pereche de pantofi foarte drăguți pentru copilul care urmează să vină pe lume. Chiar dacă se află doar în al doilea trimestru de sarcină, cei doi părinți se îngrijesc să strângă deja lucruri care mai de care mai frumoase pentru momentul magic în care vor deveni părinți. 

Pe Instagramul ei, Carmen Simionescu a postat o imagine emoționantă cu cadoul pe care iubitul ei i l-a dăruit, pentru cel mic. 

Carmen Simionescu și Bogdan Căplescu vor deveni părinții unui băiețel în doar câteva luni. "Au reacționat foarte bine și nu mă așteptam la acest lucru. Nu că m-aș fi așteptat la contrariu, ci pur și simplu nu știam cum o să reacționeze. A fost un moment magic și trăiesc o perioadă foarte intensă din viața mea, care-mi aduce pe zi ce trece noi surprize, noi schimbări.", a declarat Carmen Simionescu, pentru Viva!

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro